KEZDD EL!

Gerincjóga Alapozó műhely

2020. január 17. | 18:00-21:00 | FEHÉRVÁRI ILDIKÓ

Oktató: Fehérvári Ildikó, Gerincjóga és Hatha Jóga oktató

A műhely díja: 5.900 Ft

Kezdés: 2020. január 17., 18:00

Helyszín: AUM Jóga Blaha  (1085 Bp., Stáhly u. 13.)

 

Az Alapozó műhelyek célja

Kezdőként sokszor lebeszéljük magunkat arról, hogy becsatlakozzunk egy kezdő órába, ahol úgy tűnik, mindenki tudja mit csinál és hogyan kell felvenni az egyes pózokat. Alapozó műhelyeink célja, hogy kezdőként kapj egy képet a jógáról, az adott jógatípusról, megismerd az alap ászanákat, alap gyakorlatokat, belekóstolj a jógafilozófiába, hogy aztán biztonsággal és a megfelelő alapismeretekkel felvértezve tudj csatlakozni a kezdő szintű órákhoz.

A GERINCJÓGÁRÓL
A Gerincjóga egy rendkívül hatékony módszer, ami a hatha jógát és a modern nyugati mozgásterápiákat ötvözi. A figyelem középpontjában a gerinc van, sok nyújtással, hajlítással, csavarással törekszünk az egészséges tartás helyreállítására, a csigolyák egymás fölé rendezésére. A hátizmok megdolgoztatása mellett a hasizmok erősítésére is törekszünk, hiszen ezek is fontos szerepet játszanak a törzs egyenesen tartásában.

Rendszeres gyakorlással rugalmasabbá válik a gerinc, megerősödnek a törzs izmai. Az Alapozó műhely gyakorlás központú lesz, de természetesen minden információt átadunk, ami segíti a hatékony és biztonságos gyakorlást.

GONDOLKODJ HOSSZÚ TÁVBAN

A jóga magában rejti a lehetőséget, hogy megváltoztassa az életed. Egészségesebbé, életenergiával telivé, tudatosabbá, magabiztosabbá, pozitívabbá válhatsz általa, de csak akkor, ha valóban és rendszeresen csinálod. Ez egy hosszú folyamat és bár már az első hetekben érezni fogod a pozítív hatásokat, a valódi változásnak időt kell adni. Az Alapozó után nem titkolt célunk, hogy kezdő órákra invitáljunk és ahogy szép fokozatosan fejlődsz, haladó gyakorlóként is találkozhassunk veled. Együtt fejlődni és változni nagy élmény, és a csoportos órák nagyon motiválóak, megsokszorozzák az erőd és inspirálnak a kitartásra. Arról nem is beszélve, hogy az oktató látja mivel segíthet téged a legjobban a fejlődésben. Bármelyik jóga stílusból szerzed meg az alapokat, bátran kísérletezz a többi óratípussal is. Folyamatosan tartunk majd hétvégi workshopokat is, különböző képzéseket, ezeken lehetőséged lesz mélyíteni a tudásod.