Jógaszombat – Építsd fel otthoni gyakorlásod

2018. június 23. | SZOMBAT 10:00-13:00 | TOLNER MÁRIA

Oktató: Tolner Mária, okleveles Iyengar Jóga oktató

Létszám: max 14 fő

A műhely díja: 4.900 Ft

Időpont: 2018. június 23.  szombat 10:00-13:00

Helyszín: AUM Astoria NAP terem (1075 Bp., Károly krt. 3/A.)

Tematika:

Mikor valaki elkezd rendszeresen Iyengar jóga órára járni előbb-utóbb úgy érzi, hogy a vezetett órák mellett szeretne otthon is gyakorolni. Az Iyengar jóga órákon hétről hétre különböző szekvenciákkal találkozhattok, amit haladó gyakorlóként az ember nagyra értékel, de kezdőként még inkább zavarba ejtő a szekvenciák sokfélesége és nem mindig átlátható a szekvenciák felépítésének logikája.

Néha már a kezdő tanfolyamok első-második órájának végén jönnek a lelkes gyakorlók, hogy szeretnének otthon is gyakorolni, de nem igazán tudják hogyan kezdjenek hozzá, mi az, amit otthon is gyakorolhatnának. Az otthoni gyakorlásnál más problémák is felmerülnek, pl.: nincs 90 percem gyakorolni vagy jó-jó van egy szekvenciám, de nincs tanár, aki mondja az instrukciókat.

A műhelyen gyakorolunk néhány rövidebb, 15-30-45 perces szekvenciát, amit otthon önállóan tudtok gyakorolni. Áttekintünk néhány egyszerűbb szabályt, ami segít abban, hogy saját magatoknak is össze tudjatok állítani egy-egy egyszerűbb szekvenciát.


CLOSE
CLOSE