Barion Pixel

Kérdésed van? [email protected]

Te hogyan éled meg nőként az erődet a mindennapokban?

Sürgettségből a megelégedettségbe!

Ha szeretnél többet megtudni arról, hogyan segíthetnek a mesék és a női jóga abban, hogy megerősítsd a nőiességedet és azzal együtt magabiztosabbá válj, akkor csatlakozz hozzánk ezen az INGYENES alkalmon!

Az eseményen kiderül, hogy miért fontos egy nőnek, hogy felfedezze a mesék és a női jóga segítségével a nőiségét, és hogyan tudja bárki ezt a tudást felhasználni a mindennapi életében is.

A XXI. században a nőiesség megéléséhez új megközelítésekre van szükség, a mesék és a női jóga együttese kiváló lehetőséget kínál erre. Az eseményen kiderül, hogy miért fontos egy nőnek, hogy

…felfedezze a mesék és a női jóga segítségével a nőiségét

visszataláljon saját ritmusához és ciklikus természetéhez,

…és hogyan tudja bárki ezt a tudást felhasználni a mindennapi életében is.

Regisztrálj most, és legyél részese ennek az izgalmas és inspiráló beszélgetésnek és gyakorlásnak, aminek hatására:

Egyre magabiztosabb leszel

Mentálisan ellenállóbbá válsz

Lelki szinten sokkal rugalmasabb leszel

Amikor megtalálod a nőiességedet, az olyan érzés, mintha kinyílnának előtted az ajtók a végtelen lehetőségek felé, és rájössz, hogy az igazi erő az empátia és az önmagadhoz való őszinte viszonyulásban rejlik.

Időpont: 2024. július 3. SZERDA 18:00-19:30
Helyszín: Online, Zoom (A csatlakozási linket a jelentkezés után küldjük el Neked)

Miről is lesz szó a műhelyen?
Nézz bele a videóba!

Ennyi idő van a műhely kezdetéig

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Akik a műhelyt tartják

Bános Eszter

Női- és intimjóga oktató, alkotó-fejlesztő mese-szakpedagógus

Puskás Anikó

Női- és kismamajóga oktató

Mit érdemes tudni?

Július 3-án találkozunk!

1. Ez az ingyenes alkalom online, zoom-on lesz megtartva.

2. A csatlakozási linket a jelentkezés utáni levélben küldjük el.

3. Érdemes egy nyugodt helyet keresned és kényelmes öltözékben lenni, mert egy kicsit gyakorolni is fogunk!

Ezt a garantált ajándékot kapod,
ha csatlakozol


Tiéd lehet az élmény melyen át megtapasztalhatod, hogy milyen mélyrehatóan átalakító és biztonságosan megtartó hatása van a mesék őserejével és a jóga évezredes bölcsességével megtámogatott női körnek!

 

Csatlakozz, és ismerd meg jobban önmagad!

Már csak ennyi ideig tudsz jelentkezni

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

 

Mit mondanak a szkeptikusok
egy ilyen eseményről és miért nincs igazuk?

 

1. Még sosem jógáztam, nem tudom, hogy fogom tudni követni a meseterápiás női jóga webinárt…

Ezért is próbáld ki, alapvető félelmeket és előítéleteket dönthetsz le magadban, ha megtapasztalod, milyen is a meseterápiával támogatott női jóga!

2. Nem szeretem a csoportos környezetet…

Az igazság, hogy társakra, barátokra, segítőkre szükségünk van. Ezen az alkalmon megérezheted, hogy milyen egy női kör ereje, és mennyit tud hozzátenni az életedhez.

3. Nem szeretem az online eseményeket…

Jelentkezz időben, hogy személyesen tudj részt venni ezen az eseményen! A jelenlétnek itt még nagyobb jelentősége van, persze ha online tudsz velünk lenni, az is szuper megoldás, mivel az eseményen garantáltan olyan élményekben lesz részed, amelyek gazdagítanak.

4. A mese gyerekeknek való, nem hiszem, hogy az életemben szükség van erre…

A mesék az idők során segítettek, hogy megértsük önmagunkat és a világot, amiben élünk. Érezd meg, ahogy a mese segítségével eléred az érzelmek és a test közötti kapcsolatot. Ha rálátsz arra, hogy a saját élményeid univerzálisak, ha megérzed a szimbólumok erejét, nem csak érzelmileg gazdagabb és felszabadultabb, de kiegyensúlyozottabb és tapasztaltabb is leszel!

5. Nincs erre pénzem…

Az esemény ingyenes! 😉

De mit mondanak a résztvevők?

 

Nagyon profi volt minden: az alkalom felépítése, a tértartás, a szakmaiság és személyesség mértéke, minden!

Diána

„Jó volt elmerülni a mese világában, felfedezni, hogy mennyi olvasata lehet ugyanannak a történetnek. Eszter és Anikó meghitt légkört teremtettek a beszélgetéshez, létrejött a kör, amiben egymást segítve, úgy érzem mindenki maga mögött hagyott valamit.”

Katalin

„Fantasztikus élmény volt, amennyiben lehetőségem lesz rá, további foglalkozásokon is tervezek részt venni.”

Stella

Mindkét oktató nagyon felkészült szakmailag, emberileg pedig kedvesek, empatikusak. A téma számomra nagyon ismerős volt, mert régóta küzdök a kritikai énemnel. Azt érzem, hogy sikerült egy kicsit szelídíteni rajta. Nagyon jó volt a csoportban megtapasztalni azt, hogy nem vagyok egyedül és hogy mennyiféle olvasata lehet 1 mesének. Nagyon hálás vagyok az egész tegnapi napért.

Polett

„Nagyon örülök, hogy részt tudtam venni a programon. Hihetetlenül feltöltött. Szuper jóga órán és szuper meseterápiás foglalkozáson vehettünk részt. A kettő együtt igazán különleges élményt adott. Köszönöm szépen!”

Ildikó

Köszönöm szépen a tegnapi programot, volt egy erős hívàsom erre és nem csalódtam, sőt! Olyan felgyülemlett érzések szabadultak fel bennem a női jóga és a meseteràpia hatàsàra, amelyeket sikerült megosztanom, megfogalmaznom és elindulni az elengedés útján ebben az àltalatok is teremtett biztonságos közegben. Megerősítéseket kaptam és megkönnyebbülten jöttem el a végén, fantasztikus élmény és tapasztalàs volt. Szuperek voltak a meditàciók, az imaginàciós gyakorlatok és a végén az aktív hármas feladat is sokat segített ebben. Köszönöm Nektek Anikó és Eszter!

Zsuzsi

„Nekem nagyon tetszett,hogy nem eröltettetek semmit, ugyanakkor kihangosítottatok dolgokat, amik fontosak lehetnek a csoporttagoknak. Nagyon megnyugtató volt a közeletekben lenni, nagyon jó energiák àramlottak. Úgy éreztem, hogy mindketten olyan személyiségek vagytok, akikre ràbízhatom magam.
Köszönöm mégegyszer!”

Zsuzsa

 

Gyakori kérdések és válaszok?

 

Személyesen is lehet csatlakozni?

Nem, a mesejóga műhelyektől eltérően ezúttal csak online tudsz kapcsolódni. Jelentkezés után küldünk egy Zoom meeting linket, ahol bekapcsolódhatsz majd! Javasoluk, hogy jelentkezz be a Zoom-on 5 perccel a kezdés előtt, hogy nem maradj le az elejéről!

Érdemes előre jelentkeznem?

Minél korábban, annál jobb, mert akkor mi is látjuk, hogy mennyien leszünk. Sőtt, ha szeretnéd a lenti levélküldő formon keresztül előzetesen el is küldheted a kérdéseidet.

Mikor kezdődik és meddig tart az esemény?

2024. július 3-án SZERDÁN 18:00-kor kezdünk és terveink szerint 19:30-kor fejezzük be.

Maradt még kérdésed? Küldd el nekünk!

A nőiesség nem a ruhákban, a külső megjelenésben vagy a viselkedésben tükröződik leginkább.
A nőiesség a lelkünkben lakozik, az erőnkben, az intuíciónkban és az önszeretetben rejlik.