Immunerősítő jóga tanfolyam

2016. november 15-től | KEDDENKÉNT 19:15-20:45 | 6 alkalmas

Oktató: Veres Mónika, okleveles Iyengar Jóga oktató (Senior Intermediate I. szint)

Létszám: max 20 fő

A tanfolyam díja: 13.900 Ft / 6 alkalom

Kezdés: 2016. november 15. kedd 19:15

Helyszín: AUM Blaha INDRA terem (1085 Bp., Stáhly u. 13.)

Befizetési határidő: 2016. november 14.

Kinek ajánljuk ezt a tanfolyamot?

  • Ha érzed, hogy szükséged van az immunerősítésre, de nem tudod, hogyan kezdj neki.
  • Ha már legalább fél éve gyakorolsz és ez az őszi- téli időszak megviseli a szervezeted.
  • Jártál már immunerősítő workshopon, de szeretnéd a mindennapi gyakorlásodba is beépíteni ezt a gyakorlatsort.
  • Ha szeretnéd több féle módon megérteni a szervezeted működését

Előfeltétel: Minimum fél éves jóga gyakorlás (erre azért lesz szükséged, mert alapvetően a válltámaszos pózokra, illetve azok előkészítő ászanáira építünk.)

Mi a különbség a terápiás tanfolyam és a workshopok között?

A hasonló témájú workshopoknál sokszor kapsz egy benyomást, egy gyakorlatsort, viszont nem válik a mindennapjaid részévé ez a fajta speciális témájú gyakorlás. Itt a 6 alkalmas tanfolyami formánál mélyebben és szisztematikusan megértheted az immunrendszered működését és meg is tapasztalhatod a változásokat. Van lehetőséged otthon is gyakorolni kézbe kapott gyakorlatsor alapján és van lehetőséged feltenni az esetleges kérdéseid.

Hogy épülnek fel a tanfolyami órák?

Minden óra ráhangolódással kezdődik, hogy a mindennapokból visszatérhess önmagadhoz.  Beszélek majd az immunerősítésről és a jelentőségről. Szisztematikusan haladunk az immungyengeség tüneteinek megértésében és megtanuljuk az erre ajánlott gyakorlatsorokat. Ha csak fél éve gyakorolsz, akkor a könnyebben végrehajtható kezdő gyakorlatokban tudsz haladni. Ha viszont régebben gyakorolsz már, lehetőséged lesz bátrabban kipróbálni magad a nehezebb pózokban. Mindenki a saját szintjén tud haladni a gyakorlatsorokban, amiről nyomtatott anyagot is adok, hogy ezzel segítsem az otthoni gyakorlásod. Az órák végén pihenünk, relaxálunk, ahol a különböző relaxáló pózokban megtapasztalhatod a teljes fizikai és lelki szintű ellazulást. Veres Mónika okleveles Iyengar jóga oktató Senior 1.