Illés Flóra

Illés Flóra

Hatha Jóga oktató, Kismama jóga oktató, Yin Jóga

Képzettsége: Kismama jóga, Posztnatális jóga, Ashtanga vinyasa jóga

Óratípusai: Yin jóga

2004 óta jógázok. Évekig elhivatottan az ashtanga vinyasa rendszerében gyakoroltam, és ez hozta meg számomra azt a mély külső-belső átalakulást, ami életmódváltásra és a jóga oktatására ösztönzött. 2009-ben szereztem meg tanári képesítésemet Hollandiában, 2010 óta tanítok itthon és külföldön különböző jógastúdiókban, tanfolyamokon és elvonulásokon. Ázsiai utazásaim nagy hatással voltak rám: Indiában Sarath és Saraswati Jois-sal gyakoroltam jógát, Thaiföldön Laurino Bertelli-től masszírozni tanultam.

A dinamikus jógagyakorlás és tanítás évei alatt a yin jóga egy menedék volt számomra, elvitt saját belső szigetemre ahol elcsendesedtem és feltöltődtem. Majd tanítványaim körében is egyre nagyobb lett az igény a lelassulásra, így mára a yin jóga oktatása teljesen átvette a dinamikus órák helyét az utamon és ebben szereztem a legnagyobb tapasztalatot.

Várandósságom és szülésem mély tanítást adott az emberi testről és annak átalakulásairól, ami tovább inspirált és formált saját gyakorlásomban és a tanítói munkámban. Yin jógán kívül kismamajógát oktatok várandós anyáknak a szülésen innen és túl, támogatva őket a várandósság kilenc hónapjában, a szülés alatt illetve a szülés utáni regenerációban a jóga eszköztárával. A Birthlight rendszerében szereztem erre képesítésemet 2014-ben. Jógatanulmányaim mellett közel egy évtizedig évente részt vettem 7-14 napos buddhista meditációs elvonulásokon. Öröm számomra, hogy az AUM jógastúdióban is megoszthatom a yin jóga áldásos eszköztárát.

 

 

 

 

 

 

Illés Flóra órái a héten:

[events_list paging=1 limit=0 category=94 scope=this_week showperiod=daily]

 

 

 

 

Oktatóink

Dr. Indu Arora >

Oktatóképzés Vezetője

Fischer Zsófi >

Hatha jóga oktató

Illés Flóra >

Yin Jóga oktató

Sayti Andrea >

Hatha Jóga oktató

Varga Éva >

Iyengar Jóga oktató

Ábrahám Kata >

Iyengar Jóga oktató

Gluscevic Hajnal >

Iyengar Jóga oktató

Kovács Adrienn >

Iyengar Jóga oktató

Tolner Mária >

Iyengar Jóga oktató

Budinszky Gabi >

Himalájai Jóga oktató

Gyócsos Nóra >

Hatha Jóga oktató

Márk Tamás >

Himalájai Jóga oktató

Ujhelyi Péter >

AcroYoga, Thai Masszázs

Czeizler Kriszta >

Vinyasa Flow Jóga oktató

Horváth Flóra >

Kismama Jóga oktató

Julieta Navarro >

Hatha Jóga oktató

Valter Éva >

Kismama Jóga oktató