Illatrelaxáció- és meditáció // aromaterápiás alkalmak

Oktató:
Horváth Flóra – Hatha, vinyásza flow, és kismama jogaoktató, doTerra  wellness advocate, a Yoga Bazaar segítő tanácsadója

Helyszín: AUM Jóga Astoria (1075 Bp., Károly krt 3/a.)

Időtartam: 60 perc,  18:00 – 19:00

A program díja: 2.600Ft/fő vagy 1 alkalom a 90 perces jógabérletről

Max. létszám:
15 fő

Következő időpontok:

 

Január 10., Február 14., Március 20., Április 10., Május 15., Június 12. 

A számodra megfelelő időpontra az oldal alján tudsz jelentkezni, de csak az 1 hónapon belüli időpontokat mutatja a rendszer. Ha későbbi időpontra szeretnél jelentkezni, kérlek, nézz vissza később!

Miről szólnak az aromaterápiás alkalmak?

Ezeken a péntek esti alkalmakon különböző esszenciákkal fogunk dolgozni, hogy segítségükkel könnyebben és mélyebben tudjunk relaxációs és meditációs gyakorlatokat végezni. A jóga angái közül talán a legizgalmasabb terület a relaxációtól való eljutás a meditációig. Számtalan technika van, ami segíthet bennünket. Az aromaterápia egy olyan eszköz, mely különösen jól hangolja az arra érzékeny személyt. A mély, tiszta és szakrális olajok hatására sokkal könnyebb az ellazulás. Egészen más minőségben engedik láttatni problémáinkat, személyiségünket és a környezetet.

Mire számíthatsz?

Minden foglalkozáson egy újabb illattal vagy több illat keverékével ismerkedünk meg. Először röviden átbeszéljük, hogyan alkalmazható az adott olaj, milyen folyamatokat indít el bennünk testi-lelki-energetikai szinten. Az adott naphoz tartozó esszenciáról röviden tájékozódni lehet a pontos napi programnál.
Ezután néhány egyszerű nyújtózó jógagyakorlat következik, ami előkészíti az adott olajhoz illeszkedő relaxációs vagy meditációs gyakorlatot. Majd az aktuális esszenciát bemasszírozzuk magunkba, illetve belélegezzük.

A relaxáció, meditáció tematikája változó lehet. Egyes esszenciák az elmélyülést segítik, mások különböző érzelmeket szabadíthatnak fel bennünk, így mindig a hatásukhoz legmegfelelőbb relaxációs-meditációs technikát fogjuk alkalmazni.

Milyen aromaterápiás olajakat használunk?

A foglalkozásokon a doTerra cég 100 %-os tisztaságú, egyedülálló CPTG minősítésű esszenciáit alkalmazzuk. Az esszenciákról Ingyenes doTerra Illatszeánsz című programunkon is lehet ismerkedni. Az óra végén a résztvevők hazavihetnek az aznap használt esszenciából 5 cseppet ajándékba.

Ár: 2600 Ft/alkalom, vagy 1 alkalom a 90 perces jógabérletről. (AYCM és Sport kártyát az aromaterápiás alkalmakra nem fogadunk el).

A programot tartja:

HORVÁTH FLÓRA
Hatha-, Vinyásza Flow-, és Kismama jogaoktató – AUM Jógaközpontok,
doTerra – wellness advocate, a Jóga Bazár segítő tanácsadója
https://www.facebook.com/groups/doTerraFlora/