Illatrelaxáció- és meditáció // aromaterápiás alkalmak

Oktató:
Horváth Flóra – Hatha, vinyásza flow, és kismama jogaoktató, doTerra  wellness advocate, a Yoga Bazaar segítő tanácsadója

Helyszín: AUM Jóga Astoria (1075 Bp., Károly krt 3/a.)

Időtartam: 60 perc,  18:00 – 19:00

A program díja: 2.400Ft/fő vagy 1 alkalom a 90 perces jógabérletről

Max. létszám:
15 fő

Következő időpontok:

május 10. 18:00 -19:00

Téma: A doTerra Yoga Collection nevű összeállításából az ANCHOR nevű olajblenddel fogunk dolgozni. Anchor annyit tesz: lehorgonyoz. Ez az esszencia segít tehát megérkezni a jelenbe és a jógagyakorlásra irányítani a figyelmünket. A hétköznapokban ugyanúgy alkalmazhatjuk gondolataink fókuszálása érdekében. Koncentrált, kiegyensúlyozott állapotot segít elő. Energetikai átalakító funkcióval bír.

május 31. 18:00 -19:00

Téma: A doTerra Yoga Collection nevű összeállításából az ALIGN nevű olajblenddel fogunk dolgozni. Ez a keverék olyan összetevőket tartalmaz, melyek segítenek felszabadítani mélyebben gyökerező gátjainkat, így lendítve tovább bennünket a jógagyakorlásban, de akár az életünk más területén is. Nevéből is következően (“elrendez”) nyugtat, segíti az ellazulást, de önbizalmat ébreszt és a szabadság érzésével ajándékoz meg.

június 28. 18:00 -19:00

A doTerra Yoga Collection nevű összeállításából az ARISE nevű olajblenddel fogunk dolgozni. Az esszencia jelentése, a megvilágosodás, vagy felsejlés, felragyogás arra utal, hogy ennek az illatnak az összetevői a legmagasabb tudatállapot felé vezethetnek bennünket. Ez az olaj segít, hogy megszabaduljunk félelmeinktől, alkalmassá tesz arra, hogy átlépjünk határainkon és az általa megnyílt érzékelésünk okán egészen új megvilágításban, dimenzióban engedi láttatni önmagunkat

A számodra megfelelő időpontot az oldal aláján lévő jelentkezési lapon tudod kiválsztani. 

Miről szólnak az aromaterápiás alkalmak?

Ezeken a péntek esti alkalmakon különböző esszenciákkal fogunk dolgozni, hogy segítségükkel könnyebben és mélyebben tudjunk relaxációs és meditációs gyakorlatokat végezni. A jóga angái közül talán a legizgalmasabb terület a relaxációtól való eljutás a meditációig. Számtalan technika van, ami segíthet bennünket. Az aromaterápia egy olyan eszköz, mely különösen jól hangolja az arra érzékeny személyt. A mély, tiszta és szakrális olajok hatására sokkal könnyebb az ellazulás. Egészen más minőségben engedik láttatni problémáinkat, személyiségünket és a környezetet.

Mire számíthatsz?

Minden foglalkozáson egy újabb illattal vagy több illat keverékével ismerkedünk meg. Először röviden átbeszéljük, hogyan alkalmazható az adott olaj, milyen folyamatokat indít el bennünk testi-lelki-energetikai szinten. Az adott naphoz tartozó esszenciáról röviden tájékozódni lehet a pontos napi programnál.
Ezután néhány egyszerű nyújtózó jógagyakorlat következik, ami előkészíti az adott olajhoz illeszkedő relaxációs vagy meditációs gyakorlatot. Majd az aktuális esszenciát bemasszírozzuk magunkba, illetve belélegezzük.

A relaxáció, meditáció tematikája változó lehet. Egyes esszenciák az elmélyülést segítik, mások különböző érzelmeket szabadíthatnak fel bennünk, így mindig a hatásukhoz legmegfelelőbb relaxációs-meditációs technikát fogjuk alkalmazni.

Milyen aromaterápiás olajakat használunk?

A foglalkozásokon a doTerra cég 100 %-os tisztaságú, egyedülálló CPTG minősítésű esszenciáit alkalmazzuk. Az esszenciákról Ingyenes doTerra Illatszeánsz című programunkon is lehet ismerkedni. Az óra végén a résztvevők hazavihetnek az aznap használt esszenciából 5 cseppet ajándékba.

Ár: 2400 Ft/alkalom, vagy 1 alkalom a 90 perces jógabérletről. (AYCM és Sport kártyát az aromaterápiás alkalmakra nem fogadunk el).

A programot tartja:

HORVÁTH FLÓRA
Hatha-, Vinyásza Flow-, és Kismama jogaoktató – AUM Jógaközpontok,
doTerra – wellness advocate, a Jóga Bazár segítő tanácsadója
https://www.facebook.com/groups/doTerraFlora/