hétvégi iyengar jóga tábor

2019. október 4-6. |TOLNER MÁRIA

 Hétvégi jógatábor a Balaton partján, csendes, nyugodt környezetben Balatonmáriafürdőn .  A felújított jógaterem mellett szauna, kültéri medence, finom vegetáriánus ételek várnak és persze sok jóga, hogy fejlődj, töltődj, egy  hétvégére magad mögött hagyd  a mindennapi rohanást. 

Ha szeretnél kiszakadni a hétköznapokból, kikapcsolódni, saját magadra figyelni, elmélyülni a gyakorlásban, csatlakozz hozzánk!

Oktató: Tolner Mária, okleveles Iyengar Jóga oktató
Létszám: max. 13 fő
Időpont: 2019. október 4-6.

Árak

Május 20-ig 44 000 Ftmájus 21-tól 49 000 Ft (tartalmazza az oktatást, szállást 2-3 ágyas szobákban, teljes ellátást pénteken vacsorától vasárnap ebédig). A jelentkezés az előleg és a részvételi díj határidő előtti befizetésével érvényes. Maximum 12 fő

Előleg20 000 Ft, előleg befizetés határideje korai jelentkezés esetén május 20-ig, normál áras jelentkezés esetén július 10igfennmaradó összeget kérjük 2019. július 10-ig befizetni. Ha átutalással szeretnél fizetni, kérlek, jelezd.

Lemondási feltételek: Korai jelentkezés lemondása esetén május 20-ig, normál áras jelentkezésnél  július 10-ig az előleg teljes összege visszajár, később előleget nem tudunk visszafizetni, mert ezzel biztosítjuk a helyed. 

Részvételi feltételek

Minimum fél év rendszeres Iyengar jóga gyakorlás, Sarvangasana (válltámasz) megtartása min. 5 percig.

Az eszközeidet (3 jógapléd és 2 tégla. Matrac és heveder nem szükséges.) hozd magaddal, ha (még 🙂 nincsenek eszközeid, kölcsönözhetsz az AUM Jógaközpontból.

További részletek ITT.

Jelentkezés: tolner[email protected]