Hatha Jóga alatanfolyam –
Ászana, Légzés, Meditáció

 

2019. november 18-tól | HÉTFŐNKÉNT 17:30-19:30 | 5 alkalmas 

Oktató: Czeizler Krisztina

A tanfolyam díja:  12.900 Ft / 5 alkalom

Kezdés: 2019. november 18. hétfő 17:30

Helyszín: AUM Jóga Blaha (1085 Bp., Stáhly u. 13.)

A tanfolyam integrál szellemiségben halad, ami azt jelenti, hogy magában foglal egy átfogó ászanagyakorlást (új ászanák tanulásást), különböző relaxációs és lézőgyakorlatokat, illetve meditációt. Kiemelt szerepet kapnak a légzőgyakorlatok és a meditáció bevezetése a mindennapi gyakorlásba. A foglalkozások 2 órásak, így lehetőség nyílik egy átfogó- mindenre kiterjedő gyakorlásra, illetve a kérdések megválaszolására, egy személyesebb kapcsolat kialakítására.
 
A részvétel legalább fél éves jógagykorláshoz kötött, vagy az alaptanfolyam elvégzéséhez.
 
Az órák felépítése:
– ráhangolódás, bemelegítés
– ászanagyakorlás/ászanák mélyitése (ászanák előkészitése, csakrákat érintő gyakorlatok, fordtott testhelyzetek, páros-, és sstresszoldó gyakorlatok)
– relaxációs gyakorlatok (mélyrelaáxációk)
– alap légzőgyakorlatok, váltottorrlyukas légzés bevezetése
– meditációs gyakoraltok, meditáció
– kérdések, elmélet és beszélgetés
 
A tanfolyamhoz írásos jegyzetet adunk, a relaxációkról felvétel készül.

Vélemények Czeizler Kriszta Kezdő Hatha jóga tanfolyamáról

“nekem egy visszatérő sérülésemre adott választ a tanfolyam,, tudatossagra es precizitasra tanitott kriszta, illetve arra, hogy siettetni, eroltetni az aszanakat. a jo alap nagyon fontos, most mar ugy astangazom, hogy ezeket beepitem a gyakorlasomba es erzem, hogy az itt tanultak sokkal szebbek, pontosabbak, precizebbek, jobban erzemm agam bennuk”

“én soha nem vártam még igy hétfőt, persze csak a joga miatt. legfokeppen azt emelnem ki, hogy turelemre tanit”

“sose tudta senki elmagyrazni hogy az elengedést hogyan érthetem meg. Az aszanak utan, amikor figyeltuk hogy milyen elengedni oket, vegre radobbentem. Ugy érzem, hogy a joga segitsegevel vegre megtanultam a sajta kezembe venni a nyugalmam eloidezeset…”

“a legfontosabb szamomra az elso reszeben a tanfolyamnak, hogy megtanitott tudatos testtartasra…. a legkulonfelebb pillanatokban figyelek fel ra, hogy eppen most jo vagy rossz a tartasom. ahogy egyre tobb ora volt a hatunk mogott, a tudatossag mint varazsszo kezdett el mukodni bennem…. A tanfolyam betekintést mutatott erre a mindent atolelo es kisimito csodara..”

“kriszta turelmes es kedves, nem erzem ugy hogy mindent elsore tokeletesen kellene csinalnom, mert kulonben bénának érezném megam. Ezaltal sokkal turelmesebb vagyok magammal szemben is es elfogadom a fejlodes sebesseget…”