Hétvégi apás szülésfelkészítő program

Kezdés: 2018.08.12. (vasárnap) - 10:00 - 16:00 | Helyszín: Blaha BRAHMA terem | Oktató: VALTER ÉVA

A szülésfelkészítő hétvégi program egy komplex elméleti és gyakorlati tudásanyagot nyújt át a leendő édesanyáknak és édesapáknak. Párjukkal együtt várjuk a kismamákat a várandósság bármely szakában, hogy együtt járják végig ezen a hétvégi programon a várandósság utolsó hónapjainak teendőitől, az apás szülésen át, a babagondozáson keresztül, a gyermeknevelésig a hamarosan rájuk váró csodálatos utat, melynek során párból – szülővé, családdá válnak. Ötletbörze, tapasztalatcsere, szülőpozíciók, légzőgyakorlatok, szüléssel kapcsolatos tudnivalók és praktikák, természetes segítő módszerek, szoptatási és babagondozási tudnivalók, az anyává, apává válás pszichológiája, gyermekpszichológia, és amit még tudni szeretnétek.

A programot a várandósság egész ideje alatt ajánljuk, de a legjobb, ha a 33-34. hétig részt veszel, mert olyan szülésre felkészítő gyakorlatokat is megosztunk, amelyeket ettől az időponttól érdemes elkezdeni.

Maximális létszám: 8 pár
Minimális létszám: 2 pár

A program ára páronként: 16.000 Ft / pár

A program pontos helyszínéről és a további tudnivalókról legkésőbb a program hetének első napjaiban (vagyis minimum 4 nappal a foglalkozás előtt) tájékoztatást küldünk a jelentkezők számára.

 

Erre az órára már nem tudsz bejelentkezni, várunk szeretettel legközelebb!
Erre az órára már nem tudsz bejelentkezni, várunk szeretettel legközelebb!