Kezdő Vinyasa Flow jóga

Kezdés: 2018.02.14. (szerda) - 09:00 - 10:30 | Helyszín: Blaha GANESHA terem | Oktató: CZEIZLER KRISZTA

Czeizler KrisztaHatha jóga alapjaira épülő óra, amelyben kulcsfontosságú szerepe van a légzés és a mozgás összehangolásának. Sokszor meg is feledkezünk arról, mennyire fontos saját légzésünk tudatosítása. Ez a tudatosítás pedig segít minket abban, hogy jobban elmélyítsük az ászanákat, ismerkedjünk magunkkal, és lecsendesítsük az elménket. Bár az óra dinamikusan van felépítve, mégis a hangsúly nem a lendületen van, hanem inkább annak az egyensúlynak a megtalálásán, amit a jógaászanák precíz kivitelezése, és saját magunk kapcsolata jelent. Kiválló lehetőség azoknak, akik csak most ismerkednek a jógával, de azok számára is újdonság lehet, akik a statikusabb gyakorláshoz vannak szokva.

Czeizler KrisztaKezdő – Alapozó Vinyasa Flow óra

Ezeket az órákat azoknak ajánljuk, akik még csak ismerkednek a jógával és szeretnének egy dinamikus, de az alapokat kihangsúlyozó órán részt venni.

Fizikailag alaposan átmozgat, de nem szükséges hozzá előzetes tapasztalat. Előnyös lehet azok számára is, akik szeretnék kipróbálni ezt az irányzatot, megismerkedni a mozdulatok összekötésével, rutint szerezni.

Vinyasa Flow óra

Azoknak ajánljuk ezt az órát, akik már rendelkeznek az alap ászanák ismeretével. Nem feltétlenül haladó szintű óra, de fizikailag mindenképpen erőteljesebb.

Czeizler KrisztaAz órák a megszokott rendben, a hatha jógaórák felépítése szerint halad: ráhangolódás, bemelegítés/átmozgatás, majd a fő- az óra témáját adó rész bontakozik ki, melyet általában levezetés követ. Az órát relaxációval fejezzük be.

CLOSE
CLOSE