Mire jók az illlóolajok? –
DoTerra Illatbemutató

A programot tartja: Horváth Flóra

Helyszín: AUM Jóga Blaha  (1085 Bp., Stáhly u. 13.)

A program díja: 1000Ft, a helyszínen készpénzben fizetendő

Maximális létszám: 12 fő.

Időtartam: 19:00 – 20:30

Következő időpontok:

Február 14., Március 20., Április 10., Május 15., Június 12.

A számodra megfelelő időpontra az oldal alján tudsz jelentkezni, de csak az 1 hónapon belüli időpontokat mutatja a rendszer. Ha későbbi időpontra szeretnél jelentkezni, kérlek, nézz vissza később!

Miben segítenek a DoTERRA illóolaj esszenciák?

doTERRA 100 %-os terápiás tisztaságú esszenciáival az aromaterápia egy új fejezetéhez érkeztünk. Az illóolajok adalékanyagaitól mentes olaj esszenciák belsőleg is alkalmazhatóak, érzékeny bőrűek és gyerekek is biztonsággal használhatják. A fitoterápiából kiindulva számos olajblendet, keveréket is találhatunk a termékek között, melyekben több esszencia egymás erejét felfokozva nyújt segítséget specifikus problémákra, mint pl. az alvászavar, a légutak érzékenysége, immungyengeség és emésztőszervi problémák. Célszerű egy mindennapi házi patikát kialakítani belőlük és eldobni a sok felesleges, ártalmas, mellékhatásokat okozó kemikáliát és gyógyszert, illetve kiváltani velük tisztítószereinket, vagy akár fűszerezni ételeinket.

Az elmúlt 10 évben jógaoktatóként és anyukaként sokszor kerestem a helyes és természetes (vegyszermentes) gyógymódot egy-egy problémára. Úgy gondolom, a helyes táplálkozás és a testmozgás mellett nagyon oda kell figyelnünk, milyen anyagokat juttatunk szervezetünkbe. A doTERRA olajok nem általános, hanem rendkívül magas minőségű termékek, amik a természet erejével hatékonyan és szelíden őrzik meg és állítják helyre egészsgünket, vitalitásunkat. Számomra meghatározó élményt és változást hozott az esszenciák használata. Rövid időn belül az egész környezetem használni kezdte őket kortól, nemtől, beállítottságtól és egészségi állapottól függetlenül a legnagyobb megelégedéssel.

Mire számíthatsz az illatbemutatókon?

Az illatbemutatókon lehetőség nyílik a doTERRA esszenciáit megízlelni, megszagolni, és megérezni intenzív hatásukat. A szeánsz alkalmával kb. 25 féle olajjal fogunk megismerkedni. Átadom a legfontosabb információkat az esszenciák származásáról, felhasználásáról és adagolásukról. Az illatfürdő alkalmat ad arra, hogy feltegyétek kérdéseiteket. A találkozás végén a számodra legkedvesebb olajból hazavihetsz egy kis üvegcsével.

Jógáznál és relaxálnál az esszenciák segítségével a bemutató előtt?

17:30-tól megteheted. Az óra ára 2600Ft vagy 1 alkalom a 90 perces bérletedből.

Részletek és jelentkezés:
https://pest.aumjoga.hu/joga-es-relaxacio-illoolajakkal/

Szeretettel várlak,

Horváth Flóra

(Hatha, Vinyasa flow és Kismama jóga oktató – AUM Jógaközpontok, doTERRA – wellness advocate)

 
YogaFl-órák
Aromaterápiás megjelenésem a Facebook-on:
 
Illat Rímek