DoTerra Illatbemutató

A programot tartja: Horváth Flóra

Helyszín: AUM Jóga Corvin  (1085 Bp., József krt. 78.)

A program díja: INGYENES

Maximális létszám: 12 fő.

Időtartam: 19:00 – 20:00

Következő időpontok:

  • szervezés alatt

A számodra megfelelő időpontra az oldal alján tudsz jelentkezni, de csak a 4 héten belüli időpontokat mutatja a rendszer. Ha későbbi időpontra szeretnél jelentkezni, kérlek, nézz vissza később!

Miben segítenek a DoTERRA illóolaj esszenciák?

A doTERRA 100 %-os terápiás tisztaságú, adalékanyagoktól mentes illóolajait megfelelő körültekintéssel érzékeny bőrűek és gyerekek is biztonsággal használhatják.

Az elmúlt 10 évben jógaoktatóként és anyukaként sokszor kerestem a helyes és természetes (vegyszermentes) megoldást egy-egy problémára. Úgy gondolom, a helyes táplálkozás és a testmozgás mellett nagyon oda kell figyelnünk, milyen anyagokkal érintkezünk. Ezek a rendkívül magas minőségű illóolajok a természet erejével hatékonyan és szelíden megőrzik vitalitásunkat, szépségünket és helyreállítják egyensúlyunkat. Az illóolajok – azon túl, hogy fizikai szinten hatnak ránk-, befolyásolják hangulatunkat, légzésünk minőségét, vagy akár anyagcsere folyamatainkat. Az illóolajokkal folytatott munka egy életforma, mely az olajok következetes használatára épít. Így élhetünk teljesebb életet, ha a megfelelő kvalitású esszenciákat választjuk. Az olajok sokrétű felhasználhatósága lenyűgöző. Ebből a tárházból leginkább természetes parfümöket, tértisztító permeteket, érzelmi-, és jógagyakorlást segítő keverékeket állítok elő, ezen felül tisztításra, fertőtlenítésre és ételeink fűszerezésére is használom az illóolajokat. 

Mire számíthatsz az illatbemutatókon?

Az Illatbemutatón lehetőség nyílik a doTERRA illóolajait kipróbálni, megszagolni és megérezni intenzív hatásukat. A szeánsz alkalmával legalább 50 féle olajjal fogunk megismerkedni. Átadom a legfontosabb információkat az esszenciák származását, felhasználását és adagolását illetően. Az illatfürdő lehetőséget ad arra, hogy feltegyétek kérdéseiteket, és a találkozás végén a számotokra legkedvesebb olajból hazavigyetek egy kis mintaüveggel

Számomra meghatározó élményt és változást hozott az olajok megismerése. Hasonlóan izgalmas felfedezést kívánok Neked is ezen az úton!

A bemutatónak díja nincs, de kérjük regisztrálj lejjebb az időpontra kattintva, hogy lássuk részvételi szándékodat és biztosítsuk a helyet számodra.

 

Jógáznál és relaxálnál az esszenciák segítségével a bemutató előtt?

17:30-tól Flóra JÓGA ÉS RELAXÁCIÓ ILLÓOLAJOKKAL c. óráján megteheted. Az óra ára 2600Ft vagy 1 alkalom a 90 perces bérletedből.

Részletek és jelentkezés a JÓGA ÉS RELAXÁCIÓ ILLÓOLAJOKKAL órára ide kattintva

 

A programot tartja:

HORVÁTH FLÓRA

Hatha-, kismama-, és vinyása flow jógaoktató
doTERRA wellness tanácsadó

Hivatalos Facebook oldal:
Horváth Flóra Illatszertár

Hozzá tartozó zárt csoportom:
Illaberek – Illat Rímek