Bevezetés a gerincjógába

2018. május 29-től KEDDENKÉNT 19:30-21:00 | 6 alkalmas

Oktató: Fehérvári Ildikó – Gerincjóga oktató, Hatha Jóga oktató, Sportoktató

A tanfolyam díja: 15.900 Ft / 6 alkalom

Kezdés: 2018. május 29. kedd 19:30

Helyszín: AUM Astoria (1075 Bp., Károly krt. 3/A.)

A Bevezetés a gerincjógába tanfolyamon megismerheted és gyakorolhatod, hogyan készítsd fel a testet és a lelket a jógázásra, hogyan mozgasd át a testet, a gerincet, fokozva annak ruganyosságát, mely a növekvő erő és a hajlékonyság eredménye. Az alkalmak végén levezetéssel és relaxációval nyugtatjuk az idegrendszert és az elmét. A tanfolyam kimondottan gyakorlatias, a Gerincjóga rendszer mentén fokozatosan haladunk a test és a testtudat fejlesztésén keresztül egy egyre egészségesebb és békésebb lét felé.

Tarts velünk, ha

  • még sosem jógáztál, vagy kezdőnek tartod Magad – érthető, könnyen elsajátítható gyakorlatokkal tudsz fejlődni
  • úgy gondolod, nem tudsz jógázni, vagy ha aggaszt, hogy mennyire csinálod jól (az elvárásodhoz, magadhoz, vagy a melletted jógázóhoz képest) – javulni fog az önismeret, az elfogadás és az önbizalom
  • stresszes vagy – a jóga kimondott célja a feszültségoldás, a belső béke
  • szeretnél többet mozogni
  • szokott fájni a hátad, derekad, nyakad vagy szeretnéd megelőzni a problémákat
  • ülőmunkát végzel
  • szeretnéd, hogy jobb legyen a tartásod
  • nem szeretnél jógázni, de talán egy picit mégis

Örülök, hogy tenni akarsz Magadért.

Szeretettel várlak!

Fehérvári Ildikó

A Gerincjóga a testre, azon belül is a gerincre fókuszáló, jól kidolgozott metodikát követő módszer. Ez egy új, modern irányzat, ami a hatha jóga és a modern mozgásterápiák előnyeit és gyakorlatait ötvözve segít helyreállítani a fizikai test és az idegrendszer egészségét. A cél a harmonikus test és lélek egységének megteremtése, illetve a testtudat elmélyítése révén jótékonyan hatni a szervezet és közérzet egészére. A gerincjógával helyre tudjuk állítani a gerinc funkcionális zavarait, javítjuk a testtartást, az izmok és ízületek, a test egészének állapotát. Nyugtatjuk az idegrendszert, növekszik az önbizalom, a koncentrációs készség, valamint a fizikai és pszichikai teherbírás. A jóga pozitívan hat a keringésre, emésztésre és a hormonrendszerre, erősíti a test természetes regeneráló, gyógyító folyamatait, vitalizál és oldja a feszültséget. Könnyen kivitelezhető, örömteli fejlődést tesz lehetővé, javítja az életminőséget.


CLOSE
CLOSE