Kezdő gerincjóga tanfolyam

2018. március 14-től SZERDÁNKÉNT 19:15-20:45 | 8 alkalmas

A tanfolyam betelt, további jelentkezéseket nem tudunk elfogadni. A következő tanfolyamot hamarosan kiírjuk, kérlek figyeld a honlapot a részletekért!

Oktató: Fehérvári Ildikó – Gerincjóga oktató, Hatha Jóga oktató, Sportoktató

A tanfolyam díja: 17.900 Ft / 8 alkalom

Kezdés: 2018. március 14. szerda 19:15

Helyszín: AUM Astoria (1075 Bp., Károly krt. 3/A.)

A Kezdő gerincjóga tanfolyamon a Gerincjóga gyakorlatait felhasználva teszünk a test ruganyossága és fejlesztése érdekében. Itt már kezdő légző gyakorlatokkal is megismerkedhetsz, picivel többet merítünk a hatha jóga eszköztárából, mint a Bevezető tanfolyamon*.

Ez egy kezdő tanfolyam, “semmi sem ciki” és fantasztikus, hogy megszületett Benned a vágy és teszel Magadért. Ebben foglak segíteni a modern mozgásterápiákat és hatha jóga elemeket ötvöző gerincjóga segítségével. A tanfolyam gyakorlatias, követhető, a jógát a test és a mozgás felől közelíti meg, a felismerések és filozófia nem tananyagként, hanem Benned születhet meg a gyakorlás és figyelem által. Jó hangulatra és egy kedves törekvésre számíthatsz, hogy elérjük azt, ami “pont jó”. 🙂 Tehetsz Magadért, hogy egyre egészségesebb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb legyél.

Várlak, ha

  • Ha érdekel a jóga – kezdő szinten, a gerincre fókuszálva indulhatsz, haladhatsz az úton
  • Ha kezdő vagy újrakezdő jógás vagy – az alapoktól építkezünk fokozatosan és érthetően
  • Ha gondjaid vannak a hátaddal, gerinceddel (pl. hát vagy derékfájás, nyakproblémák), vagy szeretnéd megelőzni a problémákat
  • Ha ülő munkát végzel
  • Ha szeretnéd fejleszteni a testtudatod
  • Ha szeretnél többet mozogni
  • Ha úgy érzed, távol áll még Tőled a meditáció, de szeretnéd fejleszteni a koncentrációs képességedet
  • Ha stresszes vagy – a jóga kimondott célja a feszültségoldás, a belső béke
  • Ha szeretnéd javítani a légzésed, ezzel jótékonyan hatni a test egészére, a jobb légzés több energiával lát el, nyugtat, jót tesz a belső szerveknek és még sorolhatnánk

*A Bevezetés a gerincjógába tanfolyam nem kötelező előfeltétel a Kezdő Gerincjóga tanfolyamhoz.

Örülök, hogy tenni akarsz Magadért.

Szeretettel várlak!

Fehérvári Ildikó

A Gerincjóga a testre, azon belül is a gerincre fókuszáló, jól kidolgozott metodikát követő módszer. Ez egy új, modern irányzat, ami a hatha jóga és a modern mozgásterápiák előnyeit és gyakorlatait ötvözve segít helyreállítani a fizikai test és az idegrendszer egészségét. A cél a harmonikus test és lélek egységének megteremtése, illetve a testtudat elmélyítése révén jótékonyan hatni a szervezet és közérzet egészére. A gerincjógával helyre tudjuk állítani a gerinc funkcionális zavarait, javítjuk a testtartást, az izmok és ízületek, a test egészének állapotát. Nyugtatjuk az idegrendszert, növekszik az önbizalom, a koncentrációs készség, valamint a fizikai és pszichikai teherbírás. A jóga pozitívan hat a keringésre, emésztésre és a hormonrendszerre, erősíti a test természetes regeneráló, gyógyító folyamatait, vitalizál és oldja a feszültséget. Könnyen kivitelezhető, örömteli fejlődést tesz lehetővé, javítja az életminőséget.

CLOSE
CLOSE