20 órás Vinyasa Flow jóga oktató továbbképzés

Yoga Alliance USA által akkreditált

Ez a képzés haladó jógásoknak és jógaoktatóknak ajánlott, akiket bővebben érdekel a vinyasa flow stílus, és hogyan tanítható egy dinamikus flow gyakorlatsor.

A tréning bemutatja  az Ashtanga/ Vinyasa Flow, gyökereit, alapjait és filozófiáját, mennyiben más a többi jóga stílustól és hogyan gyógyít belső hőt termelve.

Gyakoroljuk és megtanuljuk az energiaáramlás folyamatát, és hogyan teremtsünk egyensúlyt testi, szellemi és lelki szinten is. Megtanulhatod hogyan hasznosítsd a légzőgyakorlatokat, bandhákat és mudrákat jógaóra során illetve hogyan vezess változatos és hatékony vinyasa flow, hatha flow és  az egyedi, Radics Klaudia által kifejlesztett harmonizáló vinyasa-yin flow órákat.

Élj az áramlásban!

Lokah samastha sukhino bhavanthu.
Legyen minden lény mindenhol boldog és szabad.

IDŐBEOSZTÁS

4 hétköznap  (10:00 -16:00-ig ebédszünettel)

2018. január 23.
2018. január 24.
2018. január 25.
2018. január 26.

HELYSZÍN

AUM Jóga Blaha (1085 Bp. Stáhly u. 13.)

RÉSZVÉTELI DÍJ

A képzésen való részvétel díja: 59.900 Ft

A képzés vezetője:

Radics Klaudia – vezető jógaoktató, jógaterapeuta, kismamajóga oktató, alternatív gyógyász

Az ősi kultúrák és filozófiák iránti erős vonzódásom vezette utamba a jóga gyakorlását 2000-ben. Azonnal beleszerettem ebbe a csodálatos gyógyító művészetbe, amivel egész életem megújult. Annyira nagy hatással volt rám a jóga, hogy szerettem volna mélyebben elmerülni a jóga rejtelmeiben, így 2005-ben elvégeztem a Himalayan Yoga and Meditation Center jógatanár képző tanfolyamát Chicagóban. Ahogy tudatosabbá váltam, egyre jobban éreztem, hogy meg szeretném mutatni mindenkinek az utat a boldogság és megnyugvás felé, ami a jógával elérhető. Kipróbáltam különböző formákat, tanultam számos Mesternél is, mint Rodney Yee, Gabriel Halpern, Rama Birch, Ronda Gordon, Elesa Commerce, Shirley Walters, Dr Indu Arora és a Dalai Láma; miközben megtanultam hogyan gyógyítható a test, elme és a szellem. 2 hónapig Gabriel Halpern, Iyengar Yoga Mester mellett tanultam a jógaterápia tudományát. Alkalmam voltjógaterapeutaként doktorokkal is együtt dolgozni, megtapasztalni a jóga hatalmas gyógyító erejét.

2007 folyamán elvégeztem a Kismama jógaoktató, majd a Power Pilates oktatói képzést is. 2010-ben megkaptam az E-RYT (Tapasztalt-Regisztrált Jóga Oktató) címet a YogaAlliance szervezettől az akkor 5 éves számottevő jógaoktatásom, workshopjaim és jógaterápia munkásságom alapján . Szeretném eljuttatni a magas színvonalú, ősi tradíciót követő jógát mindenki részére kortól és testfelépítéstől függetlenül. Így megalapítottam és vezettem a Reflections Yoga Centert és a 200 óras Jóga Tanárképzőt az Amerikai Egyesült Államokban 2013-ig. Öt sikeres YogaAlliance által akkreditált 200-órás Jóga Tanárképzőt, illetve 5 kismama jóga tanárképzőt vezettem ezidáig. Fontosnak tartom a folyamatos tanulást így elvégeztem Vörös Károly, Reiki Mester vezetésével két Reikitanfolyamot, és részt vettem egy 100-órás Vipassana Meditációs kurzuson is a közelmúltban amit azóta is gyakorlok. Az Indian Board of Alternative Medicine által vezetett doktorátusi képzést fejeztem be 2014. novemberében az Alternatív Orvostudományok területén, M.D. (AM).  Lelkesen osztom meg mindazt a tudást, örömöt, és gyógyulást, amit én magam is átélek a jóga folyamatos gyakorlása eredményeként. Arra ösztönzöm tanítványaimat, hogy tudatosan hajtsanak végre minden pozíciót, és ezt az önmegfigyelést vigyék át a mindennapjaikba is.