Meditáció

„A Jóga legmagasabb foka a Meditáció. Válj mesterévé!”

(Jonny Kest)

Miért érdemes meditálni? A mindennapos stresszek, aggodalmak, kínzó feszültségek gátolják a boldog, örömteli életet. Meditáció gyakorlásával megtapasztalhatóvá válik a legbensőbb nyugalom, béke és csend állapota. Egy állapot, mely segít harmóniába kerülni önmagunkkal, rendszeres gyakorlásával pedig tartóssá válik a kiegyensúlyozottság, a belső boldogság.

Fontosnak tartjuk a meditáció iránt érdeklődők, benne elmélyülni vágyók vezetését, ezért az AUM Jógaközpontban több típusú óra és műhely közül is válogathatsz, hogy megtaláld a hozzád leginkább illő technikát.  


Himalájai Meditáció

PÉNTEKENKÉNT 19:00

A meditáció Önmagad megismerésének tudománya, magas fokon rendszerezett módszer, amely a tudatosság durvább szintjéről a tudat legfinomabb állapotába vezet. Az órán a Himalájai Tradíció tanításait követve, a meditáció gyakorlásához szükséges alapvető elemek és módszerek megtapasztalására van lehetőség, amelyek egyedül is gyakorolhatóak és megfelelő alapot jelentenek a magasabb szintű meditációs technikák elsajátításához.

Oktató:

 
MÁRK TAMÁS  


Telihold Meditáció

Himalájai meditáció minden hónapban telihold napján. A részvétel adományos jellegű. 

Vezeti:

   
  BUDINSZKY GABI


Metta Meditáció

HÉTFŐNKÉNT 12:00

A metta energia megjelenése, az egyik legnagyobb áldás az ember életében.

A mettában időzni annyit jelent hogy minden porcikámból, a legbelső lényegemből is árad a szerető kedvesség, a környezetemre. Ez a létállapot bárkit hirtelen is megtalálhat, de meditációval  megjeleníthető, és fejleszthető képesség.  Számos világvallás szerint a lehető legoptimálisabb létforma, ami élhető. 

Vezeti:

   
  ÚJHELYI PÉTER


 

AKTUÁLIS IDŐPONTOK ÓRARENDBEN