Meditáció

 

Telihold Meditáció (INGYENES)

Himalájai meditáció minden hónapban telihold napján. A részvétel ingyenes, adományokat elfogadunk.

A Himalájai Tradíció Telihold Meditációja lehetőséget nyújt arra, hogy a világ számos részén élő tanítványokkal egyként, egyidejűleg meditáljunk. Magyarországon ez az időpont 21 órára esik. Szeretettel várlak! Amennyiben a személyes jelenlét nem megoldható, ám szívesen csatlakoznál, bárhol is légy aznap este, 21 órától vonulj vissza szíved barlangjába és ily módon időzz velünk.

Vezeti: BUDINSZKY GABI

 

Bevezetés a meditációba I-II-III.

Aktuális induló tanfolyamokat itt találsz>>

Hogyan épül fel a tanfolyam sorozat?

A Bevezetés a meditációba 3x6 alkalomból álló tanfolyam sorozat:
  1. Bevezetés a meditációba I. – Relaxáció tanfolyam
    (2017. október 30. – 2017. december 4.)
  2. Bevezetés a meditációba II. – Koncentráció
    (2018. január 8. – 2018. február 12.)
  3. Bevezetés a meditációba III. – Meditációs gyakorlatok
    (2018. február 19. – 2018. március 26.)
A Bevezetés a meditációba 3x6 alkalomból álló tanfolyam sorozat, amelyekre együtt vagy akár külön-külön is jelentkezhetsz.
A három tanfolyamon különböző technikákkal haladunk majd előre. Az  első szakaszt, a Relaxációs tanfolyamot követő lépés a relaxációk elmélyítése, a mélyrelaxációk jótékony hatásának megtapasztalása, és a koncentráció fejlesztése (fizikai-, légzőgyakorlatok és egyéb technikák alkamazásával). A cél az, hogy lépésről lépésre vezessünk be a meditáció világába. Ha még sosem meditáltál, a testedet és az elmédet is fel kell készíteni a gyakorlatra. Ha a relaxáció pl. már könnyen megy, de szeretnél mélyebbre merülni a folyamatban, csatlakozz a II. szinthez.

.

Bevezetés a Himalájai Meditációba tanfolyamok

Aktuális induló tanfolyamokat itt találsz>>

A meditáció Önmagad megismerésének tudománya, magas fokon rendszerezett módszer, amely a tudatosság durvább szintjéről a tudat legfinomabb állapotába vezet. Az órán a Himalájai Tradíció tanításait követve, a meditáció gyakorlásához szükséges alapvető elemek és módszerek megtapasztalására van lehetőség, amelyek egyedül is gyakorolhatóak és megfelelő alapot jelentenek a magasabb szintű meditációs technikák elsajátításához.

Oktató: BUDINSZKY GABI 

.

Hangfürdő – Hangtál Meditáció

A hangfürdő segíti a benned rejlő pozitív erők munkáját. A hangfürdő során a hangtálak és a gong által keltett hangrezgések hullámaiban végezzük a relaxációt.

A hangrezgések lazítanak, segítenek féken tartani benned a gondolatok áradatát. Ez az idegrendszerre nagyon pozitív hatással van, segít megnyitni és fejleszteni belső énedet. A hangfürdőt csoportban, kényelmesen fekve vagy meditáló pózban végezheted. Vegyél kényelmes ruhát és fontos, hogy legyen a szervezeted hidratált az aznapi folyadékbeviteltől, hogy a hatás még intenzívebb legyen.

Vezeti: BERCSÁK MÁRTA

AKTUÁLIS IDŐPONTOK

„A Jóga legmagasabb foka a Meditáció. Válj mesterévé!”

(Jonny Kest)

Miért érdemes meditálni? A mindennapos stresszek, aggodalmak, kínzó feszültségek gátolják a boldog, örömteli életet. Meditáció gyakorlásával megtapasztalhatóvá válik a legbensőbb nyugalom, béke és csend állapota. Egy állapot, mely segít harmóniába kerülni önmagunkkal, rendszeres gyakorlásával pedig tartóssá válik a kiegyensúlyozottság, a belső boldogság.

Fontosnak tartjuk a meditáció iránt érdeklődők, benne elmélyülni vágyók vezetését, ezért az AUM Jógaközpontban több típusú óra és műhely közül is válogathatsz, hogy megtaláld a hozzád leginkább illő technikát.

 

 

CLOSE
CLOSE