Meditáció órák és tanfolyamok

Telihold Meditáció (INGYENES)

Himalájai meditáció minden hónapban telihold napján. A részvétel ingyenes, adományokat elfogadunk.

A Himalájai Tradíció Telihold Meditációja lehetőséget nyújt arra, hogy a világ számos részén élő tanítványokkal egyként, egyidejűleg meditáljunk. Magyarországon ez az időpont 21 órára esik. Szeretettel várlak! Amennyiben a személyes jelenlét nem megoldható, ám szívesen csatlakoznál, bárhol is légy aznap este, 21 órától vonulj vissza szíved barlangjába és ily módon időzz velünk.

Vezeti: BUDINSZKY GABI


Bevezetés a Himalájai Meditációba tanfolyamok

gabitamasAktuális induló tanfolyamokat itt találsz>>

A meditáció Önmagad megismerésének tudománya, magas fokon rendszerezett módszer, amely a tudatosság durvább szintjéről a tudat legfinomabb állapotába vezet. Az órán a Himalájai Tradíció tanításait követve, a meditáció gyakorlásához szükséges alapvető elemek és módszerek megtapasztalására van lehetőség, amelyek egyedül is gyakorolhatóak és megfelelő alapot jelentenek a magasabb szintű meditációs technikák elsajátításához.

Oktatók: BUDINSZKY GABI és MÁRK TAMÁS

 

AKTUÁLIS IDŐPONTOK ÓRARENDBEN

 

„A Jóga legmagasabb foka a Meditáció. Válj mesterévé!”

(Jonny Kest)

Miért érdemes meditálni? A mindennapos stresszek, aggodalmak, kínzó feszültségek gátolják a boldog, örömteli életet. Meditáció gyakorlásával megtapasztalhatóvá válik a legbensőbb nyugalom, béke és csend állapota. Egy állapot, mely segít harmóniába kerülni önmagunkkal, rendszeres gyakorlásával pedig tartóssá válik a kiegyensúlyozottság, a belső boldogság.

Fontosnak tartjuk a meditáció iránt érdeklődők, benne elmélyülni vágyók vezetését, ezért az AUM Jógaközpontban több típusú óra és műhely közül is válogathatsz, hogy megtaláld a hozzád leginkább illő technikát.