Fascia Stretching

Várok mindenkit, aki szeretne javítani a testtartásán, vagy aki csökkenteni szeretné mozgásszervi panaszait legyen az ok az ülő életmód, sérülés, stressz, vagy bármi más miatt (ízületi és izomfájdalmak, beszűkült mozgástartomány, megrövidült, feszes izmok).

A program sikeresen használható akár a rehabilitációban, akár élsportban, csökkenthető a regenerációs idő, enyhülnek a fájdalmak, rugalmasabbak lesznek a kezelt izomcsoportok és növekszik a mozgástartomány.

Ülő vagy álló munkát végzőknél, a program csökkenti a rossz testtartás okozta tartáshibákat és hátfájdalmakat.

A technikák megfelelő használata segíti a méreganyagok kiürülését, a letapadások feloldását, a megfelelő nyirok-, és vérkeringést.

A masszázs henger az izompólya felületes rétegének kezelésére szolgál, ezért jól használható edzés előtti bemelegítéshez és levezetéshez is.

A különböző kompressziós technikák használatával képes leszel növelni mozgástartományodat, mobilitásodat, csökkenteni a sérülések kockázatát, gyorsítani a sérülések gyógyulási folyamatát és mindezek által növelni a teljesítményedet akár hétköznapi, akár élsportolói sikerekre vágysz.

 

Fascia Stretching oktatóink

 

Ujhelyi Szilárd >

Fascia Stretching oktató

 

Aktuális Fascia Stretching órák a héten

Nincs megjeleníthető esemény

 

CLOSE
CLOSE