Kismama masszázs – Valter Évi

kismama masszázsA várandósság a nő életének egyik legszebb, legizgalmasabb kalandja. Sokan mégis testi szinten nehézségekkel küzdenek e csodás hónapok során, a testi kellemetlenségek pedig egy idő után lelki szinten is negatívan hatnak a kismamákra és a kis pocaklakóra.

Stresszes a munka, sokat kell ülni, fel kell hagyni a korábbi mozgásformákkal, a növekvő édes teher fokozza a korábbi statikai problémákat, nehezedre esik az éjszakai pihenés? Itt fáj, ott fáj? Fáradt vagy?

Nem kell beletörődnöd a nehézségekbe! Gyere el egy 60 perces, egész testet regeneráló és relaxáló hatású, gyógymasszázs és svédmasszázs alapokon nyugvó Kismama masszázsra. Kényeztesd magad és a babádat!

Ára: 5000 Ft / 60 perc

Bejelentkezés

Tel: 06 20 383 9199

Helyszín: Budapest VII. Astoria, Károly krt. 3/A

Magamról

valtereva[1]14 éves koromban kezdtem el Hatha jógát gyakorolni. 7 évig nagyon intenzíven, napi több alkalommal, több órát gyakoroltam. Ez az időszak meghatározta egész életemre a mozgáshoz és a jógához való viszonyomat. Később többféle mozgásformával megismerkedtem, tánccal, harcművészetekkel, de a jóga mindig az életem részét képezte. Kislányom megszületése után elvégeztem a Hatha jóga alaptanfolyam után a Kismama jóga oktatói, majd a Babás jóga oktatói képzéseket. Budapesten több helyszínen vezetek jóga foglalkozásokat várandós kismamáknak, és a szülés után babáikkal visszatérő anyukáknak, pároknak szülésfelkészítő programokat vezetek.

Természetgyógyászként – holisztikus szemléletben – az asztrológia, a kineziológia és az életmódtanácsadás ötvözésével tudok hatékonyan segíteni a hozzám fordulóknak.

A gyógymasszőri képzéssel az utolsó álmom is valóra vált: már nem csak lelki és szellemi szinten tudok adni az embereknek, hanem közvetlenül a testi fájdalmak, diszharmóniák azonnali oldásában is közre tudok működni.

Mivel nagyon sokat mozgok a kismamák és anyukák körében, gyorsan megszületett az igény, hogy gyógymasszőrként, svédmasszázs alapokon a kismamáknak segítsek édes terhük könnyedebb viselésében. A Kismama masszázs nagyon sok kismamámat segítette hozzá, hogy várandósságuk harmonikusabb és örömtelibb legyen. Nem sokkal később jöttek az anyukák is hozzám, és kiderült, a friss anyukáknak az első egy-két évben hihetetlen szükségük van a masszázsra, mert a baba cipelése, dajkálása óriási fizikai igénybevételt jelent.

Nagyon nagy elhivatottságot érzek aziránt, hogy a kismamák, anyukák és babáik minél boldogabb, harmonikusabb és teljesebb életet élhessenek, és ezáltal a felnövekvő új generációk kevesebb teherrel, több bölcsességgel juthassanak tovább. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen sok hasznos eszközt adott a kezembe, amivel a gyermeket váró és gyermeket nevelő nők segítségére tudok lenni.

Bejelentkezés

Tel: 06 20 383 9199

Helyszín: Budapest VII. Astoria, Károly krt. 3/A