Kismama masszázs – Valter Évi

Magamról

14 éves koromban kezdtem el Hatha jógát gyakorolni. 7 évig nagyon intenzíven, napi több alkalommal, több órát gyakoroltam. Ez az időszak meghatározta egész életemre a mozgáshoz és a jógához való viszonyomat.

Később többféle mozgásformával megismerkedtem, tánccal, harcművészetekkel, de a jóga mindig az életem részét képezte. Kislányom megszületése után elvégeztem a Hatha jóga alaptanfolyam után a Kismama jóga oktatói, majd a Babás jóga oktatói képzéseket a Padma jóga stúdióban.

Budapesten több helyszínen vezetek jóga foglalkozásokat várandós kismamáknak, és a szülés után babáikkal visszatérő anyukáknak. Nagyon fontos elhivatottságot érzek aziránt, hogy a kismamák, anyukák és babáik minél boldogabb, harmónikusabb és teljesebb életet élhessenek, és ezáltal a felnövekvő új generációk kevesebb teherrel, több bölcsességgel, tovább juthassanak.

Kismama masszázs 

kismama masszázs

A várandósság a nő életének egyik legszebb, legizgalmasabb kalandja. Sokan mégis testi szinten nehézségekkel küzdenek e csodás hónapok során, a testi kellemetlenségek pedig egy idő után lelki szinten is negatívan hatnak a kismamákra és a kis pocaklakóra.
 
Stresszes a munka, sokat kell ülni, fel kell hagyni a korábbi mozgásformákkal, a növekvő édes teher fokozza a korábbi statikai problémákat, nehezedre esik az éjszakai pihenés? Itt fáj, ott fáj? Fáradt vagy?
 
Nem kell beletörődnöd a nehézségekbe. Gyere el egy 60 perces, egész testet regeneráló és relaxáló hatású, gyógymasszázs és svédmasszázs alapokon nyugvó Kismama masszázsra. Kényeztesd magad és a babádat!
 
Ára: 5000 Ft

Bejelentkezés

Tel.:06 20 383 9199

e-mail: valtereva@chello.hu