Jóga árak

Bérletek árai


Órajegy

2 200Ft
  • 90 perces jógaóra

5 alkalmas bérlet

9 900Ft
  • érvényes 6 hétig

10 alkalmas bérlet

18 900Ft
  • érvényes 12 hétig

20 alkalmas bérlet

33 900Ft
  • érvényes 12 hétig

Tanfolyamok árai


6 alkalmas tanfolyam

11 900Ft
  • 6 hetes tanfolyam

8 alkalmas tanfolyam

15 900Ft
  • 8 hetes tanfolyam

10 alkalmas tanfolyam

18 900Ft
  • 12 hetes tanfolyam

12 alkalmas tanfolyam

22 800Ft
  • 12 hetes tanfolyam

A fenti szolgáltatásoknál bruttó árak kerültek feltüntetésre.

2015. február 9-től érvényes áraink

 

Tanfolyamok, műhelyek

Helyfoglalásodhoz előzetes befizetés szükséges! Kérjük, hogy figyeld a befizetési határidőt! Tanfolyamra, képzésre, workshopra való jelentkezés kizárólag a részvételi összeg befizetésével válik véglegessé.

Bérletek felfüggesztése

Betegség vagy utazás esetén felfüggesztheted a bérleted. 5 alkalmas bérletnél egyszer max. 1 hétig, 10 és 20 alkalmas bérlet esetén max. 2 hétig. Kérünk, hogy előtte ill. mielőbb jelezd ezen kérésedet felénk.

Számlázás

Személyes befizetésnél azonnal megkapod a nyugtát, vagy névre szóló számlát. Átutalásos, vagy kártyás fizetésnél az első alkalommal, amikor jössz az adott tanfolyamra, vagy órára, a recepción fogod megtalálni a számlát (ha korábban van rá szükséged, jelezd nekünk emailben!) Ha cégnévre szeretnél számlát, kérjük, hogy a pest@aumjoga.hu címre küldd el a számlázási adatokat, de fontos, hogy átutalás és kártyás fizetés esetén csak az átutaló nevére tudjuk kiállítani a számlát.

Lemondási feltételek

Egy héttel a kurzus kezdete előtti időpontig történő lemondás esetén a teljes részvételi díj, egy héten belül a részvételi díj 50%-a kerül visszafizetésre, míg a kurzus indulása előtti 48 órával történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a befizetett összeget.

Bizonyos esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli kurzusra felhasználható. Ez minden esetben a kurzust szervező személy illetve a stúdió jóváhagyásától függ.

Amennyiben a kurzus a szervező illetve a stúdió által kerül lemondásra, a kurzus teljes összege visszafizetésre kerül. Amennyiben az esemény helyszíne illetve az időpontja megváltozik, de továbbra is rész kíván venni a képzésen, a befizetett összeg érvényes marad, ellenkező esetben az összeget visszatérítjük.

A tanfolyamra való jelentkezéssel a fenti feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek.

 

Kedvezmények

Visszatérő vendégek

Ha megveszed bérleted lejártakor (utolsó alkalomkor) az új bérletedet, 10% kedvezményben részesülsz!

Regisztrálj hírlevelünkre

A hírlevél regisztrációdhoz kapott kuponnal, egyszeri alkalommal 15% kedvezménnyel tudsz 5, 10 vagy 20 alkalmas bérletet venni.

Diák/nyugdíjas kedvezmény

A fenti árakból 10% kedvezményt adunk a diák- vagy nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező látogatóink részére. (Kedvezmények nem összevonhatók.)

fitness_elfogadohely_sportkartya

Sportkártya

A  gyakorló órák Sportkártyával +600Ft fizetésével látogathatók. Tanfolyamok, műhelyek és egyéb programok esetében 1.000Ft/alkalom kedvezményt jelent a Sportkártya – csak a különbözetet szükséges  kifizetni.

All You Can Move kártya

A  gyakorló órák All You Can Move XXL kártyával látogathatók.  Tanfolyamok, műhelyek és egyéb programok esetében 1.300Ft/alkalom kedvezményt jelent a kártya.

 

 

 

Fizetési lehetőségek

Készpénz

A recepción készpénzzel tudsz fizetni – kártyás fizetés egylőre nincs, de az épület aljában lévő OTP-nél tudsz kivenni pénzt.

 

SZÉP Kártya

Stúdiónkban az OTP, a K&H és az MKB Bank Szép kártyájával tudsz fizetni a recepció működési ideje alatt, vagyis hétköznapokon 17-19:30 között. A tranzakció internetes felületen történik, amely kb. 5 percet vesz igénybe. Ezért kérjük, hogy érkezz hamarabb, ha SZÉP kártyával szeretnél fizetni, és hogy az egyszeri óradíjak helyett bérletvásárlásra használd a kártyát. Köszönjük megértésed!