Horváth Flóra

Horváth Flóra

Horváth Flóra

Hatha Jóga és Kismama jóga oktató

Képzettsége:  Okleveles Hatha Jóga oktató, és Birthlight Kismama Jóga oktató

Óratípusai: Kismama jóga, Dinamikus jóga, Baba-mama jóga

2007-ben találkoztam először a jógával. Életem legyik legszebb időszakában történt, hiszen ma már 8 éves kisfiammal voltam várandós. Elvarázsolt a kismama jóga áramlása, lágy, dinamikus, nőies mozdulatai, a relaxációban folytatott kapcsolatfelvétel a babámmal. Jógával készültem fel a szülésre testileg, lelkileg és mentálisan.

Egy év elteltével újra jógatanárt kerestem. Nem sokkal később már Bálint János alaptanfolyamára jártam a Padma Jógastúdióba. Ekkor már megérett bennem az elhatározás: jógát szeretnék oktatni! Addigi életemet –hegedűművész-tanárként – a zenélés töltötte ki. Érdekes felfedezés volt megtapasztalni, hogyan egészíti ki egymást a jóga és a művészet. Végsősoron a zene is meditáció…

2010-ben sikeresen befejeztem az alaptanfolyamot, és elvégeztem a Birthlight Kismama jógaoktató képzést szintén a Padma Jógastúdióban, Bálint Gyöngyi és Kapisinszky Judit irányításával. A kismama jóga különösen fontos számomra, mert a várandósok közelében az ember egy kicsit újraéli azt a spirituális állapotot, ami a szülés élményével zárul-kezdődik… Ezután következett a Hatha jógainstruktori képzés szintén Bálint János vezetésével -akit Mesteremnek tekintek – a Purnam Nemzetközi Jógaoktató Akadémián.

Évekig tanítottam a Padma Jógastúdióban, és zárt csoportjaim melett 2011 óta vagyok tagja az AUM csapatának.

Szeretettel várlak az órákon!

Horváth Flóra órái a héten:

<< Előző hétKövetkező hét >>2018. július 23. hétfő -- 2018. július 29. vasárnap
<< Előző hétKövetkező hét >>2018. július 23. hétfő -- 2018. július 29. vasárnap

 

 

 

CLOSE
CLOSE