Halmos Júlia

Halmos Júlia

Hatha Jóga oktató

Képzettsége: Hatha Jóga Oktató, Kismama Jóga Oktató

Óratípusai: Hatha Jóga

21 évesen kezdtem jógázni, és az eltelt 11év alatt észrevétlenül szivárgott mind jobban életembe. Most már meghatározza minden napomat. 

Elõször csak otthon, Yesudian könyvébõl (Jóga hétrõl hétre) gyakoroltam, ismerkedtem ezzel a csodálatos rendszerrel, és kicsivel később kezdtem el leginkább Iyengar órákra járni. Mikor kiderült, hogy kisfiam úton van e világra, elvégeztem a kismamajóga oktatói képzést és egy évvel később, már vele együtt a babásjóga oktatói képzést. Kislányom születése után tanultam a gerincjógát. Ezután kezdtem újra gyakorolni a hatha jógát, és nem sokkal később tanítani is. 

Jelenleg csak a jógával foglalkozom, és minden nap hálát adok érte, hogy ez a “munkám” 🙂 És hogy miért szeretek órát tartani? szeretek varázsolni, hatni, adni, hangulatot teremteni. Csodálatosan jó érzés, amikor úgy látom, sikerült a varázslat, és aki eljött az órára, megkapta azt, amiért érkezett; legyen az egy kis testi- lelki feltöltés, fizikai komfortzóna elhagyása, valamilyen régebbi lelki teher elengedése, vagy csak `szimplán` az, hogy kikapcsolt, kiszakadt a mindennapokból. 

Jó érzés látni a személyes fejlődéseket, utakat. Hálás vagyok azokért a szavakért és mosolyokért, amiket látok egy- egy óra után. Jó érzés, hogy részese lehetek a változásoknak, hogy megosztják velem tapasztalatokat, élményeket. Hihetetlenül jó megismerni valakit, figyelni a testét, ahogy alkalomról alkalomra alakul.

Sokat tanultam a majd’ egy évtized alatt, mióta tanítok … magamról is, a Világról is. A nagy-nagy tanítás számomra az alázat. Alázatosság. Alázatosnak lenni mindig. Minden felé. A jóga felé. Az ember felé. Az iránt a lélek felé, aki fogja magát, és eljön az órámra gyakorolni. Kezembe teszi kezét, és hagyja, hogy vezessem. 

Alázatot tanulok mások és magam felé is. Minden nap.

Szeretettel Várlak óráimon <3

Julcsi 

 

 Halmos Júlia órái a héten:

Nincs megjeleníthető esemény
CLOSE
CLOSE