Ingyenes karmajóga előadás és forrásemlék-gyógyítás bemutató

Kezdés: 2018.01.14. (vasárnap) - 17:00 - 19:00 | Helyszín: Blaha SHAKTI terem | Oktató: DR. STRAUSZ ERZSÉBET & KÉRI JUDIT

Hogyan alakítja a múlt a jövőnket és mit tehetünk boldogságunkért most, a jelenben?

Hogyan hatnak a múltbéli tapasztalatok, sérelmek, félreértések életünkre és milyen módszerekkel gyógyíthatjuk meg, formálhatjuk át ezeket hatékonyan? Szeretnéd látni a gyakorlatban is, mit jelent ‘mélyre menni’ azokig a tudatalatti programokig, hitrendszerekig, sérülésekig, amik aktívan alakítják a hétköznapi életünket, úgy, hogy tudatosan nem is észleljük őket?

Ha kíváncsi vagy, hallgasd meg és tapasztald meg, hogy a keleti, több ezer éves meditációs gyakorlatot és a nyugati tudomány vívmányait integráló  karmajóga szemléletében hogy működik ez!

 

Sumant és Sumeet Kaul indiai karmajóga mesterek tanításai és gyakorlata alapján bemutatjuk hogyan működik a forrásemlék-gyógyítás, amin keresztül megérthetjük, hogyan befolyásolja a karma az életünket és milyen eszközökkel lehetünk képesek átalakítani, feloldani a minket korlátozó karmikus kötéseket. A karmajóga életszemlélete, meditációs gyakorlata és gyógyító technikái hatékonyan segítenek a tudatos fejlődésben és a hétköznapi élet lehető legmagasabb szintű megélésben és megtapasztalásában

A forrásemlék-gyógyítás folyamata a bemutatón körülbelül egy órát vesz majd igénybe.

Mit jelent a forrásemlék-gyógyítás?

 

A forrásemlékek feltárása megmutatja, hogy bármilyen probléma, betegség vagy visszatérő nehézség milyen korábbi negatív érzelmi töltéseken keresztül jött létre abban a formában, ahogy azt éppen tapasztaljuk. Az agy mély delta hullámaira hangolódva lehetségessé válik azoknak a régről hozott forrásemlékeknek a meggyógyítása, amelyek a bőség, egészség, boldogság, személyes kiteljesedés elérésében korlátoznak minket. A tudattalan elme titkos birodalmába belépve nemcsak azokat az öntudatlan viselkedési mintákat ismerhetjük fel, amelyek alapvetően meghatározzák az érzelmeinket és cselekedeinket, hanem azt is megérthetjük, hogyan használhatjuk ezt az energiát az élet legnagyobb csodái és kincsei bevonzására és megteremtésére.

Személyes találkozás Sumant és Sumeet mesterekkel

 

Ha személyesen is szeretnél találkozni Sumant és Sumeet Kaul  mesterekkel, január 18-23. között az I. Boldogság Fesztiválon erre lehetőséged lesz. Január 18-án 19 órától ingyenes nyitó előadástjanuár 19-23 pedig különböző tanfolyamokat, workshopokat tartanak.

Így közvetlenül és tiszta forrásból tanulhatsz Sumant és Sumeet Kaul mesterektől, akik személyes életükkel is bizonyítják módszereik, filozófiájuk hatékonyságát.

 

Addig is tarts velünk vasárnap este, hogy ízelítőt kapj ebből a csodálatos módszerből és életszemléletből! – találjuk meg együtt, fedezzük fel újra, hogy mit jelent igazán boldognak, szabadnak, kiteljesedettnek lenni önmagunkkal, munkánkban, kapcsolatainkban!

Az első Boldogság Fesztivál Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/1145339178902160/

Weboldalunk: www.karmayogabudapest.com

Várunk szeretettel!

Dr. Strausz Erzsébet & Kéri Judit

Az esemény ingyenes, de kérjük regisztrálj az alábbi űrlapon!

Erre az órára már nem tudsz bejelentkezni, várunk szeretettel legközelebb!
Erre az órára már nem tudsz bejelentkezni, várunk szeretettel legközelebb!