Baba-mama torna

Kezdés: 2018.01.23. (kedd) - 10:00 - 11:00 | Helyszín: Blaha BRAHMA terem | Oktató: HORVÁTH FLÓRA

Mom-and-Baby-YogaA baba-mama tornára hathetestől kétéves korig lehet jönni a kicsikkel. A foglalkozás 60 perces, jól átmozgatja, erősíti, regenerálja a mamát, bevonva a mozgásba a gyermeke(ke)t is.
A foglalkozásokon rövid nyújtózkodás, bemelegítés után sorra erősítjük a test izmait, kiemelten törődve a láb egészségével, a gerinc ruganyosításával, a hasizmok regenerálásával, a vállak-karok és a mellizmok aktiválásával.
Ha valakinek szétnyíltak volna a hasizmai a várandósság alatt, kifejezetten jó, ha baba-mama tornát gyakorol, és irányítottan, lágyan, de szisztematikusan erősíti meg újra azokat. A mama vagy a babával, vagy a baba mellett dolgozik, végig figyelve, mi a jó a kicsinek, van-e kedve együtt tornázni, vagy éppen nincs. Picit nagyobb gyermek utánozhatja is az anyukát, de az sem baj, ha mással foglalja el magát éppen. Ezután rövid gátizomtorna következik, hogy a medencefenék izmai mihamarabb megerősödjenek, és ne léphessen fel egészségügyi probléma ezen a területen sem. Az órát rövid énekléssel, vagy verseléssel zárjuk.
A babával való együtt mozgás javítja a baba vérkeringését, összehangolja idegrendszerét, és elmélyíti a kapcsolatot a szülővel.
Mindenkit szeretettel várunk!

Kismama közösség:

FB-f-Logo_blue_530x300[1]Csatlakozz az AUM Kismama Jóga Facebook csoportunkhoz, ahol meg tudjuk beszélni a felmerülő kérdéseket, illetve tanácsokat kaphatsz a gyakorlással kapcsolatban! Csatlakozáshoz kattints ide>>

Erre az órára már nem tudsz bejelentkezni, várunk szeretettel legközelebb!
Erre az órára már nem tudsz bejelentkezni, várunk szeretettel legközelebb!