Hatha Jóga

Kezdés: 2017.09.12. (kedd) - 19:15 - 20:45 | Helyszín: Astoria NAP terem | Oktató: BORS KRISZTIÁN

A Hatha jóga a Nap és a Hold, a hideg és a meleg, a könnyű és a nehéz, a sötétség és a fény ellentétes energiáit használja fel a test és elsősorban az elme csiszolásához. Óráimon a jóga minden ágával megismerkedhetsz, kezdve az alapvető ászanáktól a légzőgyakorlatokig, a mantráktól a mudrákig, valamint relaxációs és koncentrációs gyakorlatokkal. Az órákat ráhangolódással, majd mantra recitálással kezdjük, ezután következnek a konkrét gyakorlatok, technikák. A foglalkozást pedig nyitó-illetve zárókörök tesznek teljessé, amikor lehetőség nyílik a hozott igényeknek, érzéseknek hangot adni, valamint az óra végén megbeszélni az átélt tapasztalatokat, élményeket és a felmerülő kérdéseket.

Ez a mindenki számára nyitott, heti rendszerességű gyakorló óra bizonyos szempontból a tíz alkalmas gerincterápiás tanfolyamomnak a továbbgondolása, kiterjesztése a jóga szélesebb aspektusaira. Felépítését tekintve a tanfolyami órákhoz hasonló, azzal a különbséggel, hogy itt kevesebb az elméleti és több a gyakorlati elem. A gerincterápiás tanfolyam előzetes elvégzése nem feltétel, de szívből tudom ajánlani mindenkinek. Az is lehet, hogy a nyitott órákon megélt tapasztalataid fognak arra ösztönözni, hogy elvégezd a kurzust. Bárhogy is legyen, látogass el bátran, legyen akár valamilyen gerincproblémád, vagy netán teljesen kezdő, fiatal, vagy idősebb korú gyakorló vagy.

A Hatha jóga óráim alapfilozófiája egy elfogadáson alapuló közösség megteremtése, ahol mindenki a saját képességeinek és alkatának megfelelően tudja megélni a Jógát a maga teljességében, hogy idővel a jógaszőnyegről a hétköznapok szintjére tudja emelni azt.

A Jóga számomra életmód, szemlélet és alkalmazott tudás. Mindezeken túlmenően azonban egy rendkívül mély önmegismerési és öngyógyító rendszer. Óráimon az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat szeretném megosztani Veled, hogy magad is ráébredj a benned lévő erőre.

Várlak szeretettel!

Erre az órára már nem tudsz bejelentkezni, várunk szeretettel legközelebb!
Erre az órára már nem tudsz bejelentkezni, várunk szeretettel legközelebb!