Hatha Jóga

Kezdés: 2017.09.05. (kedd) - 19:15 - 20:45 | Helyszín: Astoria NAP terem | Oktató: BORS KRISZTIÁN

Ez a mindenki számára nyitott, heti rendszerességű gyakorló óra bizonyos szempontból a tíz alkalmas gerincterápiás tanfolyamomnak a továbbgondolása, kiterjesztése a jóga szélesebb aspektusaira. Felépítését tekintve a tanfolyami órákhoz hasonló, azzal a különbséggel, hogy itt kevesebb az elméleti és több a gyakorlati elem.

A nyitott óráim megőrzik a terápiás kurzus alapfilozófiáját, azaz: egyszerű, de erőteljes, kézzelfogható technikák a jóga és az ajurvéda széles tárházából, amelyek könnyedén beépíthetőek a hétköznapokba. Mindez tovább mélyítve energetikai finomhangolással, a személyiség fejlesztésével a jóga által, valamint önismereti aspektusokkal.

A gerincterápiás tanfolyam előzetes elvégzése nem feltétel, de szívből tudom ajánlani mindenkinek. Az is lehet, hogy a nyitott órákon megélt tapasztalataid fognak arra ösztönözni, hogy elvégezd a kurzust. Bárhogy is legyen, látogass el bátran, legyen akár valamilyen gerincproblémád, vagy netán teljesen kezdő, fiatal, vagy idősebb korú gyakorló vagy.

A Hatha jóga a Nap és a Hold, a hideg és a meleg, a könnyű és a nehéz, a sötétség és a fény ellentétes energiáit használja fel a test és elsősorban az elme csiszolásához. Óráimon a jóga minden ágával megismerkedhetsz, kezdve az alapvető ászanáktól a légzőgyakorlatokig, a mantráktól a mudrákig, valamint relaxációs és koncentrációs gyakorlatokkal.

A Jóga számomra életmód, szemlélet és alkalmazott tudás. Mindezeken túlmenően azonban egy rendkívül mély önmegismerési és öngyógyító rendszer. Óráimon az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat szeretném megosztani Veled, hogy magad is ráébredj a benned lévő erőre.

Várlak szeretettel!

Erre az órára már nem tudsz bejelentkezni, várunk szeretettel legközelebb!
Erre az órára már nem tudsz bejelentkezni, várunk szeretettel legközelebb!