Thai Masszázs és Páros Jóga műhely

Kezdés: 2014. ápr 19. - 13:00 - 17:00 | Helyszín: Nap terem | Oktató: UJHELYI PÉTER

Bár ezt a technikát a gyerekekkel ősidők óta gyakoroljuk ösztönösen, a Terápiás Reptetés fogalma szorosan kapcsolódik a néhány évvel ezelőtt összeállított  Acro Yoga rendszeréhez. 

Alapvetően egészséges emberek komoly stressz, vagy adrenalin levezetésére használják. Kitartó gyakorlása után azonban, nagy óvatossággal hatásosan kezelhetőek vele nyak-, váll-, hát- és derékproblémák is.

A többnyire fordított testhelyzet, és önmagunk átadása, megállítja az agy folyamatos zakatolását, és egyszerűen tudunk az itt és mostba kerülni. Ez az alapja egy teljesen relaxált állapotnak.

Ajánljuk ezt a műhelyt kezdőknek, haladóknak, masszőröknek, jógiknak, mert mindenki önmagához képest tud fejlődni általa. Nagyon jól beilleszthető a rendszer bármelyik keleti tradicionális masszázsfajtába, amit földre fektetett szivacson végeznek. Jegyzetet biztosítunk, amely tartalmazza a technikák élettani hatásait, így tudatosabban alkalmazhatók a masszázs terápiában.

 
PéterOktató: UJHELYI PÉTER

A Sunshine Network nemzetközi masszázs iskola hálózat tanáránál, Németh Balázsnál végeztem a Thai Masszőr képzést, és azóta is sok segítséget nyújt. Továbbképzések, amelyeken részt vettem: Derék terápiás workshop, Thai masszázs kezek nélkül, Oszteo Thai workshop. Nagy hatással van munkámra a Kranioszakrális Biodinamika, amiből három workshop-on vettem részt Tar Zsoltnál.

Részvételi díj: 4900 Ft 

Jelentkezés: a műhelyt megelőző SZERDAI napig az alábbi  űrlap kitöltésével ÉS a tanfolyam díjának befizetésével vagy a recepción (hétköznap 17-19 között) vagy átutalással a Jóga Világa Egyesület 16200151-18512496 (MagnetBank Zrt) számlaszámára.

Az utalásnál kérjük, hogy a könnyebb azonosíthatóság végett a megjegyzésbe írd bele a tanfolyam és a résztvevő nevét.

 

 

 

Erre az órára itt, az interneten már nem tudsz helyet foglalni. On-line foglalni az óra kezdete előtt max. 2 órával lehet. Utána kérjük, érdeklődj telefonon a szabad helyekről.
Erre az órára itt, az interneten már nem tudod a helyedet törölni. On-line törölni az óra kezdete előtt max. 2 órával lehet.