Félnapos szülésfelkészítő program

Kezdés: 2014. ápr 13. - 10:00 - 15:00 | Helyszín: Újpest | Oktató: VALTER ÉVA

A szülésfelkészítő hétvégi program egy komplex elméleti és gyakorlati tudásanyagot nyújt át a leendő édesanyáknak és édesapáknak. Párjukkal együtt várjuk a kismamákat a várandósság bármely szakában, hogy együtt járják végig ezen a hétvégi programon a várandósság utolsó hónapjainak teendőitől, az apás szülésen át, a babagondozáson keresztül, a gyermeknevelésig a hamarosan rájuk váró csodálatos utat, melynek során párból – szülővé, családdá válnak. Ötletbörze, tapasztalatcsere, szülőpozíciók, légzőgyakorlatok, szüléssel kapcsolatos tudnivalók és praktikák, természetes segítő módszerek, szoptatási és babagondozási tudnivalók, az anyává, apává válás pszichológiája, gyermekpszichológia, és amit még tudni szeretnétek.

Maximális létszám: 8 pár
Minimális létszám: 2 pár

A program ára páronként: 10000 Ft / pár

A program pontos helyszínéről és a további tudnivalókról legkésőbb a program hetének első napjaiban (vagyis minimum 4 nappal a foglalkozás előtt) tájékoztatást küldünk a jelentkezők számára.

 

Erre az órára itt, az interneten már nem tudsz helyet foglalni. On-line foglalni az óra kezdete előtt max. 2 órával lehet. Utána kérjük, érdeklődj telefonon a szabad helyekről.
Erre az órára itt, az interneten már nem tudod a helyedet törölni. On-line törölni az óra kezdete előtt max. 2 órával lehet.