Bevezetés a Himalájai Jógába tanfolyam

Kezdés: 2014. máj 20. - 19:15 - 21:15 | Helyszín: Hold terem | Oktató: BUDINSZKY GABI

2014. május  20-július 8. KEDDENKÉNT 19:15-21:00 

_MG_8966sMájus 20-án, kedden, újra elindulunk az alapoktól: 8 alkalmas kezdő jóga-tanfolyam a Himalájai Tradíció szellemiségében.

Szeretettel várunk, ha még nem jógáztál, ám szívesen kipróbálnád, s akkor is, ha a kóstolón már túl vagy, de örömmel visszatérnél az alapokhoz!

A tanfolyam során szisztematikusan és integrált megközelítéssel haladunk: megismerkedünk a jóga ősi tudománya elméleti hátterének alapjaival, megvilágítva a gyakorlás jótékony hatásai mögött rejlő folyamatokat, gyakoroljuk az alap testtartásokat (ászanákat), valamint a helyes légzéstechnikát. A kurzus betekintést nyújt a test ellazításának, az elme elcsendesítésének módszereibe.

A tanfolyam gyakorlatorientált, amely támogatja a személyes tapasztalatszerzést, segíti a rendszeres, otthoni gyakorlás kialakítását.

„A Himalájai Tradíció magában foglalja a belső önvalóhoz vezető utak százait, és eme utak egymáshoz való viszonyának és sorrendiségének tudományát is egybe fogja.” (Swami Veda Bharati)

 

Oktató: Budinszky Gabi

Létszám: max 8 fő

A tanfolyam díja: 16000 Ft / 8 alkalom

A tanfolyam kezdésének időpontja: 2014. május 20.

Jelentkezési és befizetési határidő: 2014. május 13.

Jelentkezés: Az alábbi  űrlap kitöltésével és a tanfolyam díjának befizetésével a recepción (hétköznap 17-19 között) vagy átutalással a Jóga Világa Egyesület 16200151-18512496 (MagnetBank Zrt) számlaszámára.

Az utalásnál kérjük, hogy a könnyebb azonosíthatóság végett a megjegyzésbe írd bele a tanfolyam és a résztvevő nevét.

Erre az órára itt, az interneten már nem tudsz helyet foglalni. On-line foglalni az óra kezdete előtt max. 2 órával lehet. Utána kérjük, érdeklődj telefonon a szabad helyekről.
Erre az órára itt, az interneten már nem tudod a helyedet törölni. On-line törölni az óra kezdete előtt max. 2 órával lehet.