Jóga Nidra / Mélyrelaxáció Műhely

Kezdés: 2014. márc 9. - 12:00 - 16:00 | Helyszín: Nap terem | Oktató: SAYTI ANDREA

A jóga nidra gyakorlása lehetővé teszi, hogy intuíciókat kapjunk a tudattalanból. Ez az az állapot, amelyet a művészek és a költők ihletettségnek neveznek. Fejleszti az akaraterőt, érzelmi kiegyensúlyozottsághoz és érzelmi ellazuláshoz vezet a katarzis révén, ahogyan a mély érzések emlékeit enyhíti.

Megtanulhatod a jógikus relaxációt, a jóga nidrát, amelynek segítségével képes leszel tudatosan lazítani. Elsajátíthatod a teljes fizikai, mentális és érzelmi ellazulás technikáját. A hétköznapok forgatagában nagy hasznát fogod venni ennek a tudásnak!

Oktató: Sayti Andrea

Létszám:
Maximális létszám: 10 fő
Minimális létszám: 4 fő

Részvételi díj:
3900- Ft/fő Bérletet is beszámítunk (csak a különbözetet kell fizetni)

Jelentkezési és befizetési határidő:
2014. március 5.

Jelentkezés:
Az alábbi  űrlap kitöltésével és a tanfolyam díjának befizetésével a recepción (hétköznap 17-19 között) vagy átutalással a Jóga Világa Egyesület 16200151-18512496 (MagnetBank Zrt) számlaszámára.

 

 

Erre az órára itt, az interneten már nem tudsz helyet foglalni. On-line foglalni az óra kezdete előtt max. 2 órával lehet. Utána kérjük, érdeklődj telefonon a szabad helyekről.
Erre az órára itt, az interneten már nem tudod a helyedet törölni. On-line törölni az óra kezdete előtt max. 2 órával lehet.