Czeizler Krisztina

Czeizler Krisztina

Hatha és Vinyasa Flow jóga oktató

 

Képzettsége: Hatha és Vinyasa Flow Jóga oktató

Óratípusai: Hatha és Vinyasa Flow Jóga

Kisebb-nagyobb kihagyásokkal, már 9 éve jógázom. Iyengar jógával kezdtem, majd kíváncsiságból elmentem egy Kundalini órára, ahol meglepetésszerűen ért mindaz a belső tartalom, amire ez az óra épült. Lenyűgözött, hogy egy-egy mozdulatnak milyen mentális és energetikai hatásai lehetnek. Hogy mindaz, amiben élünk, ahogy a napjainkat, mozdulatainkat, gondolatainkat alakítjuk, sokkal több annál, mint csupán fizikai forma. Ez elindított a keresésben, sokféle órát és oktatót kipróbáltam, amíg biztos szívvel mondhatom, hogy megtaláltam a tanáraimat Bálint János és Regősvölgyi Regina személyében. Végtelenül hálás vagyok nekik, hogy rajtuk keresztül betekintés kaptam a jóga világába, a saját világomba.

Hatha és Vinyasa Flow oktatóként végeztem. A tudatosság keresése volt az, ami elvezetett az oktatóképzésre, ahol a Vinyasa Flow-val olyan ajándékot kaptam, amire nem is számítottam.

Nehéz lenne kiemelni bármit is abból az egységből, amit a jóga tartogat magában, ezért mindenkit csak bátorítani tudok arra, hogy induljon el ezen az úton és legyen bátor, kitartó! Vegyél részt egy órán és tapasztald meg saját magadat, ismerkedj és találd meg azt, amit a jóga számodra jelent!

“Mert ki minden létezőben önnön lelkére rátalál,

az egységet ismerőhöz, hogy érhetne fel gond, homály?

Mert ki minden létezőket önnön lelkében szemléli,

minden lényben a lelket látva, többé nincs oka félni.”

 

 

Czeizler Kriszta órái a héten:

<< Előző hétKövetkező hét >>2017. szeptember 18. hétfő -- 2017. szeptember 24. vasárnap
<< Előző hétKövetkező hét >>2017. szeptember 18. hétfő -- 2017. szeptember 24. vasárnap