Bevezetés a gerincjógába

2018. január 24-től SZERDÁNKÉNT 19:30-21:00 | 6 alkalmas

Ez a tanfolyam betelt. A következő március 7-étől szerdánként 19:30-kor indul.
Kérlek, figyeld a honlapot!

Oktató: Fehérvári Ildikó – Gerincjóga oktató, Hatha Jóga oktató, Sportoktató

Létszám: max 7 fő

A tanfolyam díja: 13.900 Ft / 6 alkalom

Kezdés: 2018. január 24. szerda 19:30

Helyszín: AUM Astoria HOLD terem (1075 Bp., Károly krt. 3/A.)

Az egészség elérése és megőrzése

A Gerincjóga a testre, azon belül is a gerincre fókuszáló, jól kidolgozott metodikát követő módszer. Ez egy új, modern irányzat, ami a hatha jóga és a modern mozgásterápiák előnyeit és gyakorlatait ötvözve segít helyreállítani a fizikai test és az idegrendszer egészségét. A cél a harmonikus test és lélek egységének megteremtése, illetve a testtudat elmélyítése révén jótékonyan hatni a szervezet és közérzet egészére. A gerincjógával helyre tudjuk állítani a gerinc funkcionális zavarait, javítjuk a testtartást, az izmok és ízületek, a test egészének állapotát. Nyugtatjuk az idegrendszert, növekszik az önbizalom, a koncentrációs készség, valamint a fizikai és pszichikai teherbírás. A jóga pozitívan hat a keringésre, emésztésre és a hormonrendszerre, erősíti a test természetes regeneráló, gyógyító folyamatait, vitalizál és oldja a feszültséget. Könnyen kivitelezhető, örömteli fejlődést tesz lehetővé, javítja az életminőséget.

A Bevezetés a gerincjógába tanfolyamon megismerheted és gyakorolhatod, hogyan készítsd fel a testet és a lelket a jógázásra, hogyan mozgasd át a testet, a gerincet, fokozva annak ruganyosságát, mely a növekvő erő és a hajlékonyság eredménye. Az alkalmak végén levezetéssel és relaxációval nyugtatjuk az idegrendszert és az elmét. A tanfolyam kimondottan gyakorlatias, a Gerincjóga rendszer mentén fokozatosan haladunk a test és a testtudat fejlesztésén keresztül egy egyre egészségesebb és békésebb lét felé.

Neked ajánljuk a tanfolyamot, ha

 • Irodai, ülő munkát végzel
 • Mozgásszegény életet élsz
 • Fáj a hátad, derekad, nyakad
 • Szeretnél egészségesebben élni
 • Stresszes, feszült vagy
 • Ha dekoncentrált vagy
 • Érdekel a jóga
  • Ha ez életed első jógázása vagy kezdő vagy, érthető, könnyen elsajátítható gyakorlatokkal tudsz fejlődni
  • Ha már jógázol, és nagyobb hangsúlyt szeretnél helyezni a gerincre
  • Ha gyakorlottabb vagy és finom hangolni szeretnél, vagy szeretnél jobban belátni az egyes ászanák és a jógázás mögé

Szerdánként a tanfolyamon lépésről lépésre sajátíthatod el a gyakorlatokat és tapasztalhatod meg azok áldásos hatásait, keddenként pedig a Gerincjóga óráimon, beépítve a tanultakat, tovább javíthatod tested, lelked és szellemed egészségét, még tovább mélyítheted gyakorlásodat.

Örülök, hogy tenni akarsz Magadért.

Szeretettel várlak!

Fehérvári Ildikó