Bencze Attila

Bencze Attila

Iyengar Jóga oktató

iyengar_logo

Képzettsége: Okleveles Iyengar Jóga Oktató – Introductory II.

Óratípusai: Iyengar Jóga

Szeretem feszegetni a korlátokat – sajátjaimat és a körülöttem élőkét is 😀 Hiszem, hogy a fejlődés az élet valódi mércéje. Az az élmény, hogy holnap egy folyamat picivel olajozottabban működik, hogy néhány embernek a munkám hatására könnyebb az élete, mint korábban, évek óta bearanyozza a szakmai és privát ténykedésemet is.

A jóga tanítása a legszebb értelemben vett SZOLGÁLAT. Szeretem a tanítványokon látni a csendességet, amit a gyakorlás hoz, a tiszta mosolyt, amikor óra végén elköszönnek. Szeretem átadni a zseniális Iyengar mester jógametódusát, ami egyszerre gyakorlatias és spirituális.

A jógától a belső középponthoz visszatalálás lehetőségét kaptam – hajlamos vagyok túlhajtani magam, a belső balansz fenntartása olyan kihívás, aminek szívesen vágok neki nap mint nap.

Előélet

Az Iyengar jógával való megismerkedés előtt tizenöt évig Shaolin kung-fut gyakoroltam és harcművészeti világversenyek szervezésében-lebonyolításában segédkeztem. Jóga mellett szenvedélyem minden, amiben mélységet látok (zene, könyvek, moralizálós filmek). A három éves oktatóképzőt lezáró sikeres Iyengar jóga oktatói vizsga után egy hónapos indiai úton csiszoltam a gyakorlásomon.

 

Bencze Attila órái a héten:

<< Előző hétKövetkező hét >>2018. július 16. hétfő -- 2018. július 22. vasárnap
<< Előző hétKövetkező hét >>2018. július 16. hétfő -- 2018. július 22. vasárnap
CLOSE
CLOSE