Beer Gyöngyi

Beer Gyöngyi

Hatha Jóga oktató, Jógaterapeuta

 

Képzettsége: Hatha jóga, Jógaterapeuta

Óratípusai: Emésztési Rendellenességek Jógaterápiája

A jóga 11 éves koromban, mint valódi tapasztalás érintett meg, az önmagamba kerülés, az egység élményeként. Felismertem a találkozás fontosságát és természetét, de akkor még nem tudtam, hogy jógázom; Gálik Éva jógával átitatott kortárs tánc óráit látogatva kaptam bevezetést a belső figyelem, a légzéskövetés, a relaxáció, és a bennem zajló energetikai változások megfigyelésének világába. Kisebb megszakítások után, 18 éves koromtól folyamatosan gyakorlom a jógát.

Anno, a fellelhető hazai jógairodalomból táplálkoztam, majd különböző jógaiskolákban gyakoroltam, elszántan kerestem a Tanítót, majd feladva a keresést végül visszatértem az önálló gyakorlás útjára. 2009-ben kértem, és kaptam beavatást a Himalájai Jóga Tradícióba, melynek tanításait irányadónak fogadom el önmagam számára. 2010-től rendszeresen részt veszek Dr. Indu Arora továbbképzésein, kurzusain, elvonulásain, és legutóbb 200 órás Jógaterapeuta képzésén.

2008 óta vezetek jóga órákat, majd később táborokat, elvonulásokat.

Ahogy én magam változom úgy változik az is, amit a jóga által közvetíteni szeretnék az emberek felé. Mi is az? Önmagunk megismerése, mélységeink felfedezése, érzelmeink elfogadása, rácsodálkozás létünk belső áramlataira, a bennünk lévő életöröm megtapasztalása, a forma és a formamentesség között húzódó híd megismerése, személyiségünk és azonosulásaink feloldása, a ránézés képességének fejlesztése, az együttérzésen és elfogadáson keresztüli ellazultság mozdulata, mellyel odaadhatjuk magunkat annak ami van, egységbe kerülve önmagunkkal, a most-tal, a léttel.

 

 

Beer Gyöngyi órái a héten:

Nincs megjeleníthető esemény