Jóga árak

Bérletek árai

2014. november 1-től érvényes áraink


Órajegy

2 200Ft
  • 90 perces jógaóra

5 alkalmas bérlet

10 000Ft
  • érvényes 6 hétig

10 alkalmas bérlet

19 000Ft
  • érvényes 12 hétig

20 alkalmas bérlet

34 000Ft
  • érvényes 12 hétig

Tanfolyamok árai

2014. november 1-től érvényes áraink


6 alkalmas tanfolyam

11 400Ft
  • 6 hetes tanfolyam

8 alkalmas tanfolyam

15 200Ft
  • 8 hetes tanfolyam

10 alkalmas tanfolyam

19 000Ft
  • 12 hetes tanfolyam

12 alkalmas tanfolyam

22 800Ft
  • 12 hetes tanfolyam

A fenti szolgáltatásoknál bruttó árak kerültek feltüntetésre.

*Próbabérlet: Új vendégnek számít, aki még nem volt nálunk órán, aki először jár a központban. A Próbabérlet csak a normál gyakorló órákra használható – tanfolyamok, műhelyek és egyéb programok a meghirdetett árakon vehetők igénybe. Egyéb kedvezmény nem használható fel a megvásárlásához.

Tanfolyamok, műhelyek: Helyfoglalásodhoz előzetes befizetés szükséges! Kérjük, hogy figyeld a befizetési határidőt!

Bérletek felfüggesztése: Betegség vagy utazás esetén felfüggesztheted a bérleted 5 alkalmas bérletnél egyszer max. 1 hétig, 10 és 20 alkalmas bérlet esetén max. 2 hétig. Kérünk, hogy előtte ill. mielőbb jelezd ezen irányú kérésedet felénk.


Warning: Creating default object from empty value in /home/aumjogah/public_html/wp-content/plugins/simplybook/simplybook.php on line 113

Kedvezmények

Új vendégek

Ha először jársz nálunk az első bérletedet jelentős kedvezménnyel tudod megvásárolni – ld. feljebb a Próbabérletet.

Regisztálj hírlevelünkre

A hírlevél regisztrációdhoz kapott kuponnal, egyszeri alkalommal 15% kedvezménnyel tudsz 5, 10 vagy 20 alkalmas bérletet venni.

Diák/nyugdíjas kedvezmény

A próbabérletet kivéve a fenti árakból 10% kedvezményt adunk a diák- vagy nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező látogatóink részére. (Kedvezmények nem összevonhatók.)

fitness_elfogadohely_sportkartya

Sportkártya

A  gyakorló órák Sportkártyával +600Ft fizetésével látogathatók. Tanfolyamok, műhelyek és egyéb programok esetében 1000Ft/alkalom kedvezményt jelent a Sportkártya – csak a különbözetet szükséges  kifizetni.

 

 

 

Fizetési lehetőségek

Készpénz

A recepción készpénzzel tudsz fizetni – kártyás fizetés egylőre nincs, de az épület aljában lévő OTP-nél tudsz kivenni pénzt.

 

SZÉP Kártya

Stúdiónkban az OTP és a K&H Bank Szép kártyájával tudsz fizetni a recepció működési ideje alatt, vagyis hétköznapokon 17-19:30 között. A tranzakció internetes felületen történik, amely kb. 5 percet vesz igénybe. Ezért kérjük, hogy érkezz hamarabb, ha SZÉP kártyával szeretnél fizetni, és hogy az egyszeri óradíjak helyett bérletvásárlásra használd a kártyát. Köszönjük megértésed!